PRVO LETOVANJE POSLE RAZVODA

Nives Celzijus: Zbog dece smo u dobrim odnosima

1
Hrvatska pevačica i spisateljica Nives Celzijus razvela se pre dve godine od Dine Drpića, ali oboje nastoje da imaju odličnu komunikaciju zbog njihovog sina Leonea i ćerke Taiše, pa se zbog toga svi zajedno odmaraju na Jadranskom moru
foto:  Roni Marinković
foto: Roni Marinković

Prošle su tačno dve godine otkako se hrvatska pevačica i spisateljica Nives Celzijus (34) razvela od fudbalera Dine Drpića. U tom periodu bivši supružnici leta su provodili odvojeno, on na Braču gde ima kuću, a ona na ostrvu Silbi gde je uživala s decom, sinom Leoneom i ćerkom Taišom. Međutim, u drugoj polovini jula, na plaži u Bolu zajedno su uživali Nives, Dino i njihovo dvoje dece. Story objavljuje ekskluzivne fotografije porodice Drpić koja letuje u Dininim Pučišćima, a iako na prvi pogled deluje kako su svom devet godina dugom braku dali još jednu priliku, to ipak nije slučaj.

 

Nives Celzijus u zagrljaju Bobana Rajovića: Ni ona njemu nije ostala dužna... (FOTO)
 

- Mi smo porodica i uvek ćemo to biti. Normalno je da provodimo vreme zajedno. Nama je pre svega najbitnija sreća naše dece, a oni su najsrećniji kad smo svi zajedno. Dino i ja vrlo dobro funkcionišemo tako da nam to nikad nije bio problem – rekla je Nives, a na pitanje kako to da do sada leta nisu provodili zajedno, jednostavno je objasnila:

 

- Prošle godine nismo uspeli da se organizujemo, tako da je ovo naše prvo zajedničko letovanje. I kad nismo na odmoru, mnogo vremena provodimo zajedno, idemo u bioskop, svake nedelje na Sljeme ili do Kraljičinog zdenca, odemo u Toplice na kupanje ili negde na izlet.

 

foto: Roni Marinković

 

Nekad jedan od najpopularnijih parova u Hrvatskoj na Braču je proveo nedelju dana i sve vreme oboje su bili posvećeni deci, desetogodišnjem Leoneu i Taiši koja će u avgustu proslaviti deveti rođendan.

 

Nives Celzijus u ludom provodu: Mamurluk u najavi? (FOTO)

 

- Uglavnom igramo neke igre, fudbal, tenis, košarku, uvek pronađemo neku zajedničku zanimaciju – priča Nives koja je osim deci posvećena i poslu, ali i priznaje da nove ljubavi u njenom životu za sada nema.

 

foto: Roni Marinković

 

- Kod mene je sve po starom. I dalje sam podjednako zaljubljena u sebe i svoj posao i to me još uvek ispunjava.

 

Kada se bude vratila iz Dalmacije, posvetiće se ponovo muzici i ostalim obavezama.

 

foto: Roni Marinković

 

- Imam mnogo posla, pripremam novu pesmu, a za koji dan putujem u Nemačku gde me čekaju brojne obaveze. Uskoro mi izlazi i album, a pripremam i brojna druga iznenađenja za obožavaoce. Sve me to veseli i svaki posao mi je novi izazov – kaže jedna od najseksepilnijih hrvatskih pevačica koja niže hitove otkako je pre više od dve godine ponovo uzela mikrofon u ruke, a publiku je osvojila i njena poslednja pesma Mamurluk.

 

Nives Celzijus zapanjila fotkom iz kreveta

 

foto: Roni Marinković

 

- Trudim se da svaki nastup bude inovativan i drugačiji. A drago mi je i što je moja publika sve brojnija. U početku su svi bili skeptični, ali sada me već lepo prihvataju i kolege i publika. Uspela sam da se nakon nekih početnih problema nametnem publici i malo ozbiljnijim pesmama poput onih Kad ženu rane, Tebi u inat i Mamurluk – objašnjava pevačica.

 

makonda-tracker