ISKRENO o roditeljstvu i razvodu

Emotivna ispovest Bogdana Diklića: Zbog ćerke sam ostao živ

0
Glumac Bogdan Diklić otkrio je u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Dijanom Marojević i koliko često viđa njihovu ćerku Sofiju.
foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Diklić se pre godinu dana razveo od glumice i profesorke na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a on je sada progovorio o bračnom neuspehu.

 

- Ja sam sad u uzrastu kad bih radije davao nego primao. Imamo predivan odnos, moja bivša supruga i ja. Mi smo i dalje roditelji i ne držimo se onog sudskog, onog svaki drugi vikend - rekao je glumac, koji ima ćerku Sofiju (14).

 

- Dosta je povukla po ženinoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu (smeh). A po mojoj liniji - moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita. Naše dete Sofija je strašno duhovito dete - pohvalio se i dodao da je pre očinstva bio egocentrik.

 

Bogdan Diklić: Neizmerno sam ponosan tata
 

- Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite.

 

Bogdan Diklić: Junaštvo je živeti čestito i ni na čiju štetu

 

Kako se šuškalo, prolemi u Diklićevom braku pojavili su se nedugo nakon što se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Godine 2009. imao je srčani udar, a nakon toga je doživeo još dva.

 

- Imao sam zdravstvenih tegoba visokog rizika, i to treći put. Mislim da sam ostao zbog svoje ćerke, da je tako rešeno gore - rekao je glumac.


 

makonda-tracker