U SUSRET GODIŠNJICI BRAKA

Boban Bobi Marjanović: Rođenje drugog sina učvrstilo je našu ljubav

0
Poznati NBA košarkaš Boban Bobi Marjanović nedavno je sa suprugom Milicom i njihovo dvoje dece, sinovima Vukom i Petrom, doputovao iz Amerike u Srbiju, a gde će ubuduće biti njihova adresa, zavisi od sledećeg angažmana slavnog sportiste
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Centar San Antonio Sparksa Boban Bobi Marjanović (27), koji je u proteklom periodu zablistao u ovom klubu, veliku podršku u svojoj igračkoj karijeri dobija od supruge Milice (28) s kojim je čak dva puta stao na ludi kamen. Naime, pre dve godine njih dvoje venčali su se u Meksiku, na Maroma biču, ali budući da njihovi zakoni ne važi i u Srbiji, po povratku sa putovanja, u julu 2014, sklopili su i građanski brak u Beogradu, gde su upriličili veliko slavlje u jednom prestoničkom restoranu. Ljubav porodice Marjanović uveličali su i njihova dva sina, Vuk (5) i osmomesečni Petar. S obzirom na to da je zbog karijere često odvojen od porodice, Boban svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživao sa najmilijima, a nedavno su odlučili da odmor zajedno provedu na Jamajci.

 

- Kad god imam vremena, trudim se da ugodim klincima. Uglavnom smo se posvetili tome da bolje upoznamo San Antonio, tamo je mnogo toga prilagođeno porodicama i puni smo pozitivnih utisaka. Zbog brige oko dece imamo dosta obaveza i oni su nam uvek na prvom mestu, ali ipak pokušavamo da dobrom organizacijom odvojimo poneki sat u nedelji samo za nas dvoje i uživamo u nekim našim zajedničkim interesovanjima – objašnjava Bobi kako funkcioniše organizacija u njegovoj porodici. Pošto je iz Srbije otišao kao veliki miljenik navijača Crvene zvezde, čini se da je simpatije preneo i na navijače u dalekoj Americi, s obzirom na to da su tekstovi o njegovoj igri prepuni pozitivnih komentara.

 

- Izvanredan je osećaj što su me navijači San Antonija odlično prihvatili. Lepo je kad ljudi prepoznaj i vrednuju moj dugogodišnji rad i zalaganje – objašnjava ovaj vrhunski sportista.

 

foto: Privatna arhiva

 

Supružnici su se iz Sjedinjenih Američkih Država prošle nedelje vratili u Srbiju gde planiraju da provedu celo leto, kako bi iskoristili priliku da uživaju sa porodicom i prijateljima.

 

- Stalna adresa sada nam je Beograd, a dalje preseljenje zavisi od toga gde Boban bude igrao – zaključuje Milica.

 

Po povratku u srpsku prestonicu, uoči druge godišnjice braka koja će biti polovinom ovog meseca, par objašnjava kako ne pridaje veliki značaj formalnostima tog tipa.

 

- Uglavnom ne slavimo jubileje, a često se dešava i da zaboravimo neke bitne datume, mada se trudimo da svaki dan uživamo u našoj ljubavi. Brak nije doneo nikakve novine, ali rođenje sina Petra svemu je dalo jednu novu dimenziju i još više nas zbližilo – kaže Marjanović.

 

Dok uživaju u vaspitavanju sinova i novim avanturama koje doživljavaju kroz njihovo odrastanje, Milica i Bobi za sada ne razmišljaju o trećem detetu, ali ipak ne isključuju mogućnost da jednog dana Vuku i Petru podare još jednog brata.

 

- Imamo osećaj da smo nas četvoro jedna zaokružena celina i trenutno ne planiramo proširenje porodice. Srećni smo i zadovoljni kada je o tome reč, što ne znači da za nekoliko godina nećemo promeniti mišljenje i ispuniti Vuku želju da dobije još jednog brata kako bi mogli da se igraju Tri praseta – kroz smeh objašnjava Milica.

 

foto: Privatna arhiva

S obzirom na to da šarmantni supružnici od prvog dana veze privlače veliku pažnju, što zbog razlike u visini, što zbog spontanosti i neposrednosti, Milica je nakon rođenja drugog sina stekla naklonost žena zbog prikazivanja realnog stanja promene ženskog tela posle trudnoće i porođaja. Majčinsku figuru pokazala je na fotografijama u bikiniju, a komplimenti su pristizali sa svih strana. Ponosna majka otkriva kako održava kondiciju posle nakon porođaja.

 

- Potrebno je dosta volje i dobre organizacije. Kvalitetan trening podjednako pozitivno utiče na duh i telo. Veliku motivaciju i podršku dobijam od supruga, on je vrhunski sportista i od njega dobijam mnogo korisnih saveta – objašnjava Milica.

 

makonda-tracker