ne zaboravlja korene

Tara Meljničenko je već mali poliglota: Bivša modelsica ne štedi da bi njena ćerkica naučila srpski jezik

0
Bivša modelsica i njen muž ulažu u obrazovanje četvorogodišnje Tare, koja pored maminog maternjeg jezika u vrtiću uči i ruski i francuski.
foto: Profimedia
foto: Profimedia
Sandra Meljničenko
Andreja Meljničenka Tara

Kurir

Sandra Meljničenko oduzima dah: Nije samo najbogatija Srpkinja, nego i jedna od najlepših! (FOTO)

Sandri i Andreju je ćerka donela najveću sreću u životu i oni čine sve da je od malih nogu usmere na pravi put. Tarino obrazovanje im je na prvom mestu i zato ne štede novac na njeno školovanje. Oni su devojčicu nedavno upisali u jednu od najprestižnijih dečjih obrazovnih ustanova u Moskvi, u kojoj, pored maternjeg, roditelji imaju mogućnost da odaberu još minimum dva jezik koje će njihovo dete tokom školovanja usavršiti. Sandra je odlučila da, pored ruskog, to budu srpski i francuski, dok će engleski početi da pohađa tek sledeće godine", priča sagovornik Kurira.

Meljničenkova

Sandra Meljničenko: Rođendani o kojima će se dugo pričati

Iako svoju naslednicu još uvek nije dovela u Srbiju, Sandra želi da Taru upozna s jezikom i kulturom svoje rodne zemlje. Njih dve često razgovaraju na srpskom jeziku i devojčici se maternji jezik njene majke mnogo sviđa, posebno zato što je sličan ruskom. Štaviše, obožava pesmice i priče koje joj Sandra čita pred spavanje. Iako ima samo četiri godine, devojčici odlično ide učenje jezika i zato bivša modelsica želi da ćerku već sledeće godine upiše i na engleski", završava izvor.

Sandra

Sećate li se kako je Aleksandra Meljničenko izgledala na početku karijere (FOTO)​​​​​​​​​​​​​​

Sandra Taru
makonda-tracker