isti otac

Sin Darka Rundeka je tatina verzija iz mlađih dana: Pravi je šmeker, krije se od medija, a teško ćete mu zapamtiti IME

0

Čuveni muzičar Darko Rundek je važio za miljenika dama kada je bio mlađi, a njegov naslednik dokazuje da krv nije voda. 

 

 

Sin Darka Rundeka je prava kopija svog oca
Sin Darka Rundeka je prava kopija svog oca foto: ATA IMAGES

Darko Rundek je jedna od ikona rok pokreta na našim prostorima. Što sa Haustorom, što u solo ili nekim drugim projektima - on je muzički obeležio jednu epohu. 

 

Darko je u mlađim danima važio za jednog od onih koje je ženski pol obožavao, a sada je već duže vreme brižan muž i otac.

 

Iako on to za sebe nikad neće reći... 

- Kao suprug sam nekad očajan, nekad predivan. Sigurno da nisam ni najbolji mogući otac, a teško je znati koliko gorih od mene ima - rekao je Rundek u jednom intervjuu.  


Darko je u braku sa s pozorišnom rediteljkom Sandom Hržić, a kao kruna njihove ljubavi rodio se sin veoma neobičnog imena. 

 

Tačnije sa čak šest imena  - David Vid Dimitrije Sebastian Ernest Viktor.

Za deo imena koja je dobio momak koga najčešće zovu samo Vid može da zahvali tome što se rodio 1991. godine u Parizu, te je deo imena sa pokupio sa tog područja.

Vid likom dosta podseća na oca iz mlađih dana, čak se može reći da je njegova kopija, te nije ni čudo što ga dame vide kao opasnog frajera-

On nije muzičar, ali je zato voli da putuje i uživa i avanturuma poput svog tate. Mediiji su pisali kako je ranije na jedrilici preplovio Atlantik, a Darko je otrkio da to nije uradio samo jednom.

- Ne samo jedanput! Kad se pojavila korona zatekao se sa svojim brodom i prijateljima u Dakaru u Senegalu, s namerom da plovi dalje uz zapadno afričku obalu, ali mu je zbog zatvaranja granica jedino preostalo preploviti Atlantik do francuske kolonije Martiniqua, gde su ih morali primiti kao francuske državljane. Povratak u Evropu nije bio moguć zbog nepovoljnih vetrova. Sad je u Francuskoj na farmi koju sam opisao - pričao je stariji Rundek.

 

Glossy tim 

 

 

 

makonda-tracker