ko se voli najviše? brat!

Sestra Boriše Simanića je prava lepotica: Bila mu je velika podrška u najtežim trenucima, a ima veoma odgovoran posao

0

Boriša Simanić je, iako zbog strašne povrede nije bio u prilici da igra sve utakmice, jedan od heroja Srbije i naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu. 

 

 

Boriša Simanić ima sestru koja je prava lepotica
Boriša Simanić ima sestru koja je prava lepotica foto: Boriša Simanić / Instagram

Košarkaš Boriša Simanić doživeo je neverovatno tešku povredu na jednoj utakmici naše reprezentacije u Manili, posle koje su lekari morali da mu odstarne bubreg.

 

Naši reprezentativci su mu pružili bezrezervnu podršku, isto kao i svi u zemlji, a i Boriša je putem poruke iz bolnice bodrio svoje drugove iz ekipe. 

 

Dobio je najveće ovacije na dočeku srebrnih košarkaša i Novaka Đokovića ispred Skupštine, isto kao i juče u Areni na utakmici Crvene zvezde. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borisa Simanic (@bokaco12)

Velika podrška Boriši Simaniću u teškim trenucima, dok je ležao u bolnici u Manili, kao i u celom životu je njegova sestra Anja Simanić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Simanic (@anja_simanic)

Anja je, dok je smo svi još bili zabrinuti za stanje ovog sjajnog sportiste, izrazila veliku zahvalnost doktoru košarkaške reprezentacje Srbije - Gagi Radovanoviću

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Simanic (@anja_simanic)

- Profesore, moja porodica i ja nikada nećemo moći dovoljno da Vam se zahvalimo za ono što ste uradili za mog brata! Spasili ste mu život, Vi ste naš heroj - napisala je tada Anja, kojoj je pao veliki kamen sa srca kada je saznala da joj se brat oporavlja od ove horor povrede. 

 

Anja je neko ko je Boriši veliki oslonac u životu od malih nogu. Po zajedničkim fotografijama na Instagramu se može videti da je ljubav između njih dvoje velika i snažna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Simanic (@anja_simanic)

Kad im obaveze dozovljavaju išli su na zajednička putovanja, a koliko se vole najbolje ilustrije i heštag uz koji je lepa Anja delila fotografije sa Borišom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Simanic (@anja_simanic)

- Ko se voli najviše? Brat - uz slike sa bratom, na kojima su uglavnom zagrljeni, je napisala Anja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Simanic (@anja_simanic)

Anji nije strano ni da dođe na utakmicu da bodri i navija za brata, pa smo mogli videti i takve trenutke na njenom profilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Simanic (@anja_simanic)

 

Inače, Anja je i veoma obrazovana i bavi se jednim jako odgovornim zanimanjem. Ona je, kako joj piše na profilu, magistar farmacije. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker