da li je u pravu?

"Smejem se naglas!" Serena Vilijams PONOVO ponela titulu kraljice drame — i završila na meti podsmeha

0

Bivša teniserka bila je iskrena u svojim razmišljanjima.

foto: EPA-EFE/Sander Koning
foto: EPA-EFE/Sander Koning

Teniserka Serena Vilijams pre nešto više od mesec dana je postala mama devojčice, kojoj su ona i njen suprug Aleksis Ohanijan dali ime Adira River Ohanijan.

 

Oni već imaju šestogodišnju devojčicu Olimpiju, pa je sasvim sigurno da su im se "obaveze" oko dece udvostručile i da je potrebno bolje se organizovati. 

 

Ona se nedavno na društvenoj mreži "X" odnosno nekadašnjem Tviteru požalila. 


- Imati dvoje dece definitivno nije lako. Kako vi, mame i tate, radite sve tako dobro? Posebno kada se jedno razboli. Veliko poštovanje - piše u Sereninom tvitu.

Komentari ispod posta su bili najrazličitiji te su je tako neki bodrili rečima da nije lako, ali da je moguće i izvodljivo. 

Mnogi su saglasni da je "teško", ali da će teniserka uspeti da prebrodi sve izazove. 

 

- Imam 18-mesečnu ćerku i nije lako, ali ono što pomaže da ostanem smirena jeste to što znam da će i ovo proći. Lekovi, molitva i ostati miran je najbolja stvar koju bih rekla - bio je jedan od komentara.

 

Neki roditelji su podelili da se uobičajeno kada se jedno razboli, razboli i drugo dete i da je potrebno ostati priseban, raditi na imunitetu dece. 

 

Međutim,jedan deo korisnika bivšeg Tvitera je bio zatečen pitanjem, smatrajući da porodice i sa mnogo više dece uspevaju da izađu na kraj sa poteškoćama i svim izazovima koje roditeljstvo nosi. 

 

"Smejem se na glas. Pa, nas je trinaestoro u porodici", "U Africi imamo i po desetoro dece, ko nas pita", "Trenutno imam šestoro dece, takođe se borim sa lupusom i fibromialgijom i upravo sam imala totalnu histerektomiju! Trenutno je zaista teško, ali sam zahvalna svom mužu i Bogu koji mi daje snagu", ovo je ujedinjeni stav druge polovine Sereninih fanova.

 

BONUS VIDEO

 

SERENA TRENIRA SA ĆERKICOM, A VENUS SE TOPI OD MILINE: Volim vas obe previše, ako bude još malo slađe NEĆU PREŽIVETI!

 

 

 

makonda-tracker