pukla ljubav

Ko je bivši muž Marije Karan? Bili su u braku 7 godina, venčali se u Los Anđelesu, a nakon razvoda joj je kupio PENTHAUS

0

Iz braka sa prvim mužem Marija ima sina, a sad je napomolu nova velika ljubav 

Marija Karan je bila u braku 7 godina s Džoelom Lubinom
Marija Karan je bila u braku 7 godina s Džoelom Lubinom foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Poznata glumica Marija Karan godinama slovi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena. Publika ju je zavolela ulogom u filmu "Kad porastem biću Kengur" i baš kada su svi mislili da će se posvetiti karijeri, glumica je otišla iz Srbije.

 

Marija je upoznala svog sada već bivšeg muža, Džoela Lubina, s kojim se venčala u Los Anđelesu i u Beogradu, 2014. godine. U Americi je napravljena luksuzna zabava, a u Srbiji intimna proslava nakon crkvenog venčanja u crkvi Ružici na Kalemegdanu.

 

 

- Marija i Džoel su jako posvećeni roditelji, te su i pored razvoda rešili da ostanu u prijateljskim odnosima, prvenstveno zbog naslednika Marka Lea. Njih dvoje su ostavili sve ljubavne nesuglasice po strani i sada su samo usredsređeni da sin ne trpi zbog njihovog rastanka - rekao je izvor blizak našoj glumici svojevremeno.

 

Marija i Džoel Lubin su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima i trude se da održe porodičnu atmosferu kako bi njihov sin imao lepo i srećno detinjstvo.

 

Ovo je prvi muž Marije Karan
Ovo je prvi muž Marije Karan foto: Profimedia

 

Kako su medji tada spekulisali glavni razlog razvoda je bio taj što je glumica želela da se vrati poslu, a nije mogla da dobije angažman u Holivudu, pa je često putovala u Srbiju. Velika udaljenost i poslovne obaveze su ih udaljile i rešili su da stave tačku na svoj brak.

 

Ipak, čini se da je ljubav ponovo zakucala na njena vrata. Danas je kao bomba srpksim medijima odjeknula vest da je Mariju verio sin poznatog crnogorskog političara, Marko Gvozdenović. 

 

Da li će i ovog puta biti spektakularne proslave i velike luksuzne svadbe ostaje nam da vidimo. 

 

Bonus video:

 

Kritike na račun Marije Karan od strane urednika kulture 

 

 

makonda-tracker