OVO MNOGE ŽENE SANJAJU

Kupaći kostim koji nosi i Džej Lo, Prada sandale i omiljeno UŽIVANJE: Marija Karan ovako RADI OD KUĆE

0

Kad radi od kuće njen dan izgleda ovako 

Marija Karan uživa u svom domu dok uči tekst za novu ulogu
Marija Karan uživa u svom domu dok uči tekst za novu ulogu foto: Instagram / marijakaran

Glumica Marija Karan često sa svojim pratiocima deli zanimljive detalje iz svog života na društvenim mrežama.

 

Tako je nedavno napravila pravi bum kada je odlučila da objavi fotografiju u skupom kupaćem kostimu, dok leži pored bazena i uživa spremajući tekst za svoju novu ulogu.

 

Lepa Mara učinila je da se svi zapitaju da li je ovo odmor ili posao. Dok čita tekst Marija se opušta uživajući pored vode, koja joj pomaže da se bolje koncentriše i brže upamti tekst.

 

 

Na njoj vidimo glumicu koja je kosu podigla u peškir, u jednoj ruci drži cigaretu, u drugoj papir s kojeg čita ono što treba da nauči.

 

Ipak, čini se da je pažnju najviše privuklo to što glumica nosi veoma prefinjen, nitnama optočen kupaći kostim koji je nosila i Dženifer Lopez u više navrata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

 

Ceo autfit upotpunila je upadljivim ogrlicama koje su visile oko njenog vrata i Prada cipelama sa špicastim vrhom koje su još više izdužile njene ionako duge noge. 

 

Mnoge žene bi joj pozavidele s obzirom da ovakvo uživanje ne može sebi svako da priušti, ali Marija jednostavno zna kako se to radi, a svojim radom i trudom uspela je sebi da obezbedi mnoge stvari o kojima druge glumice mogu samo da maštaju. 

 

Bonus video:

 

Šta kažu kritičari o radu Marije Karan?

 

 

 

makonda-tracker