ljubav

Jedna je u braku sa poznatim fudbalerom: Znate li kako izgledaju SESTRE glumca Milana Vasića?

0

Milanovog oca smo više puta videli na fotografijama, a sad je došao red da upoznamo i ostatak porodice 

Milan Vasić oduševio fotografijom sa sestrama
Milan Vasić oduševio fotografijom sa sestrama foto: Instagram / milanvasic_official

Poznati glumac Milan Vasić jedan je od onih koji je svojim šarmom uspeo da, već na prvi pogled, kupi pažnju publike. Osim po glumačkom talentu mnogi ga prepoznaju i kao nekog ko ima neosporan talenat za muziku.

 

Kad Milan zapeva milina ga je slušati, a te emocije u njegovom glasu prožmu sve koji se nađu u njegovoj blizini. Kao veoma emotivna osoba, Milan se ne stidi da svojim najbližima pokaže koliko mu znače.

 

Upravo zato on često na svojim društvenim mrežama deli fotografije sa članovima porodice. U više navrata je postavljao fotografije sa ocem, a sada je to učinio sa sestrama.

 

 

Milan se fotografisao sa njima u liftu, a onda je tu fotografiju podilo na Instagramu uz opis koji je mnoge nasmejao:

 

- Moje prelepe sestrice. Mada ni ja nisam za bacanje -  našalio se glumac u opisu fotografije.

 

Kao što se na fotografiji vidi, Milanove sestre poprilično liče jedna na drugu, a Milan pomalo odsakče od njih. Ipak, ljubav je ta koja ih spaja i na koju je glumac bezgranično ponosan. 

 

 

Milanova mlađa sestra Milena udala se pre 12 godina za fudbalera Milana Ilića koji igra za jedan klub u Portugaliji. Najpre su se venčali u manastiru, a potom je proslava upriličena u kragujevačkom restoranu "Ženeva“.

 

- Prelepo sam se proveo, svirao je "Tropiko bend“, a i ja sam otpevao nekoliko pesama pred kraj slavlja. Mladencima sam dao novac umesto poklona.

 

Posle venčanja, moja rođena sestra i njen suprug otputovali su u Portugaliju, gde on igra fudbal, pa im je to kao medeni mesec. Inače, moja sestra je promenila prezime i uzela je suprugovo, sada se preziva Ilić – ispričao je tada glumac.

 

Bonus video:

 

Kako peva Milan Vasić poslušajte u videu 

 

 

makonda-tracker