veoma je uznemirio

Ilon Mask u sukobu sa bivšom: Posle porođaja uradio nešto što joj bilo nezamislivo, a onda joj zabranio da viđa sina

0

Iako se priča da je Ilon Mask u dobrim odnosima sa svojim bivšim partnerkama, izgleda da se pojavila i druga strana te medalje. 

 

 

Čini da Ilon Mask i njegova bivša partnerka više nisu u dobrim odnosima
Čini da Ilon Mask i njegova bivša partnerka više nisu u dobrim odnosima foto: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Pevačica Grajms tvrdi da je njen bivši partner Ilon Mask poslao fotografiju na kojoj je snimljen trenutak njenog carskog reza nekima od njihovih najbližih prijatelja i porodici, uključujući njenog oca i braću.

 

U istoimenoj biografiji, pisac Volter Isakson koji je pratio jednog od najbogatijih ljudi na svetu oko tri godine, priseća se razgovora sa vlasnicom čuvenog hita „Genesis“ o toj, za nju, veoma neprijatnoj situaciji.

 

- On jednostavno nije znao zašto bih ja bila uznemirena zbog toga- rekla je Grajms (32) Isaksonu, a prenosi magazin "People".

 

Na drugom mestu u knjizi, Isakson je otkrio da je par tajno dočekao treće dete, sina koji je dobio ime Tehno „Tau” Mehanikus.

Iako još nije jasno kada je mališan tačno rođen, par je pre njega već imao dvoje dece.

 

Grajms i Mask imaju jednog sina sa veoma neobičnim imenom. Dečak se zove X Æ A-Xii, ali većina ga zove po nadimku - X.

 

Njihova ćerka je rođena pod imenom Eksa Dark Sajdirijal, ali joj je posle promenjeno ime u nešto mnogo jednostavnije, ali i dosta neobčnije. Ona se sada zove "Y", odnosno "Why" što bi u prevodu sa engleskog značilo "Zašto?".

 

Sada već bivši partneri bili su zajedno od maja 2018. do marta 2022. godine, ali su mediji pisali da su i nakon prekida ljubavi ostali bliski.

Međutim, čini se da je par ipak doživeo pad u svom odnosu. Grajms je prošle nedelje na bivšem Tviteru, odnosno sada mreži X, ostavila jedan komentar iz koga se to jasno nazire. 

 

Nakon što je Isakson podelio fotografiju blizanaca osnivača Tesle, koje je Mask dobio sa Šivonom Zilis, jednom od svojih najviših saradnica, Grajms je imala šta da kaže.

 

- Reci Šivoni da me deblokira i reci Ilonu da mi dozvoli da vidim svog sina ili molim da odgovori mom advokatu - napisala je Grajms u komentaru. 

 

Ostalo je nejasno na koga je od njenih sinova mislila pevačica, a interesantno je da su blizanci rođeni svega nekoliko nedelja pre nego što su Mask Grajms, dobili svoje drugo dete uz pomoć surogat majke u decembru.

 

Bonus video: 

 


 

 

makonda-tracker