nije iz javne sfere

Kako izgleda i čime se bavi mlađi brat Anđelke Prpić? Nikada se ne pojavljuje u javnosti i ima ozbiljno zanimanje

0

Anđelka je često predmet pisanja medija,  a retko ko zna kako izgledaju članovi njene porodice 

Anđelka Prpić ima brata koji se bavi muzikom
Anđelka Prpić ima brata koji se bavi muzikom foto: Printskirn Kurir tv

Glumica Anđelka Prpić juče se udala u tajnosti za svog izbaranika Marka Žugića s kojim je nedavno dobila dete. Ona ne voli da svoju privatnost iznosi u javnosti, pa tako ni za ovaj događaj niko do danas nije znao.

 

Ona je insistirala na tome da venčanje ne bude medijski propraćeno, ali i da bude organizovano samo u krugu najbližih prijatelja i porodice. I tako je i bilo.

 

Tajanstvena Anđelka godinama čuva svoju privatnost daleko od očiju javnosti, pa retko ko zna mnogo toga o njoj. Anđelka je rođena u Požarevcu, gde je odrastala u porodici sa bratom Bojanom Stevićem.

 

 

I njega je veoma teško videti u javnosti sa poznatom sestrom, ali zahvaljujući društvenim mrežama imali smo priliku da saznamo nešto više i o njemu.

 

Za razliku od nje, Bojan je ostao da živi u rodnom gradu u kojem je zavriši i višu muzičku školu i danas se bavi radom sa  decom. On radi u jednoj muzičkoj školi gde uči decu da sviraju gitaru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Stevic (@profesor89)

 

Da podsetimo, Anđelka se razvela od supruga Darija Prpića 2020. godine, a nakon toga najveća podrška u životu su joj porodica i iskreni prijatelji.

 

U javnosti je početkom godine kao bomba odjeknula vest da je Anđelka ponovo u drugom stanju, a krajem maja ona je na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Čarna. 

 

Bonus video:

 

Kako se Anđelka hranila u trudnoći? 

 


 

makonda-tracker