prva ljubav

Bili su u braku 10 godina, imaju troje dece: Danas ljubi poznatog glumca, a znate li ko je BIVŠI MUŽ Marije Veljković?

5

Nakon razvoda otpočela je novi život, a sa ocem svoje dece i dalje je u dobrim odnosima 

Marija Veljković je bila 10 godina u braku sa Milanom Milovanovićem
Marija Veljković je bila 10 godina u braku sa Milanom Milovanovićem foto: Instagram / mare.veljkovic

Poznatu voditeljku Mariju Veljković godinama smo imali prilike da gledamo na malim ekranima i uprkos tome što ne voli da o svom privatnom životu priča u javnosti to je ono što mnoge interesuje.

 

Ipak, kao i sve javne ličnosti i ona nas ponekad pusti da zavirimo u njen porodični život. Marija je sada u vezi sa poznatim glumcem Rastkom Jankovićem, a pre njega je imala brak iz kojeg je dobila troje dece.

 

Lepa voditeljka uplovila je u brak poprilično mlada i kako kaže osećala se u njemu pomalo zarobljeno. Činilo se kao da nakon tog sudbonosnog "da" nema dalje, ali kada je shvatila da ona i njen suprug arhitekta Milan Milovanović više nisu emotivno bliski odlučila je da se razvede.

 

 

- Kad se udate, mislite da je to do kraja života. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno - govorila je Marija, koja otkriva da u njihovom odnosu nije presudila treća osoba.

 

Nakon što je objavljeno da se razvode Marija nije krila osećanja.

 

Marija Veljković sa bivšim mužem
Marija Veljković sa bivšim mužem foto: Damir Dervišagić

 

Ne mora da bude tako. Emotivno smo se udaljili i to je bio kraj. Kada ste s nekim jako dugo, a sve više osećate da nije kao pre, takve odluke se same nametnu - iskrena je voditeljka za magazin "Hello", 

 

Nakon što je odlučila da prekine brak Marija se sa svojom decom preselila u devojački stan.

 

Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život.

 

 

Voditeljka je nakon razvoda rekla i kako ona gleda na to, kao i u kakvim odnosima je sa bivišim mužem.

 

Deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata, i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, što nije malo. Nije lako, ali život se nastavlja – rekla je voditeljka, koju su posle razvoda povezivali sa Đorđem Davidom i Urošom Ćertićem.

 

Bonus video:

 

Marija Veljković i njen emotivni partner Rastko na crvenom tepihu 

 

 

makonda-tracker