video

Treba vam par minuta i ni minimum truda: Recept Marije Veljković za brze kuglice sa sirom koje se DOSLOVNO TOPE u ustima

0

Glumica i voditeljka Marija Veljković sa svojom slatkom pomoćnicom pokazala je kako izgleda najbrži recept za kuglice koje se tope u ustima

marija veljković ima fneomenalan recept za nenajavljene goste
marija veljković ima fneomenalan recept za nenajavljene gostefoto: Nemanja Nikolić

Glumica i voditeljka Marija Veljković uživa u majčinstvu i provođenju vremena sa svojom decom.

 

Kao i većina mama, koristi slobodno vreme za svoje troje dece, a sada kad su oni dovoljno porasli, došao je trenutak i da ih uključi i u spremanje hrane i podstiče ih da tako steknu svoju samostalnost.

 

Marija obožava da kuva, a pre nekoliko dana je podelila odličan recept za picu od starog hleba, koju je spremala sa svojim partnerom Rastkom Jankovićem, te sada nastavlja s brzim i praktičnim receptima povoljnim za budžetom.

 

 

Sa svojom najslađom pomoćnicom, Marija je spremala brze mocarela kuglice, za koje vam zaista ne treba ni minimum truda da ih pripremite, a toliko su ukusne da će vam odmah poći voda na usta.

 

Sastojci:

 

  • Paket mini-mocarele
  • Lisnato testo
  • Jaje
  • Mirođija ili bosiljak

 

 

Priprema:

 

Mocarelu osušite (ubrusom).

 

Razvucite lisnato testo i isecite ga na kvadrate. Svako parče mocarele stavite u jedan kvadrat i "zatvorite" je sa svih strana da dobijete lopticu.

 

Poređajte u pleh koji ste obložili pek-papirom, premažite svaku lopticu jajetom i pospite mirođijom.

 

Pecite dvadesetak minuta i uživajte u ukusu!

 

BONUS VIDEO

Marija Veljković:

 

makonda-tracker