pre-div-ni

Mala Meri Popins i najbolji tata: Fotografija Miše Dragičevića i njegove mezimice NAJLEPŠE je što ćete danas videti

0

Miodrag Miša Dragičević svaki slobodan trenutak koristi da se posveti ćerkici Vasiliji, a njihove fotografije zrače ljubavlju!

miodrag miša dragičević je perspektivan mladi glumac, ali on je i posvećen suprug i tata jedne devojčice
miodrag miša dragičević je perspektivan mladi glumac, ali on je i posvećen suprug i tata jedne devojčicefoto: Damir Dervišagić

Mlad i perspektivan glumac Miodrag Miša Dragičević poslednjih godina osvaja srca publike sjajnom glumom u popularnim serijama "Žigosani u reketu", "Čizmaši", "Pet", "Ubice mog oca", "Jutro će promeniti sve"...

 

Ipak, pored toga što je glumac po vokaciji, njegova najbitnija uloga koju rado igra svakog dana jeste uloga supruga i oca devojčice Vasilije, kojoj je apsolutno sve podređeno.

 

Miša je oženjen koleginicom glumicom Oliverom Bacić, a kruna njihove ljubavi je ćerkica koja im svakog dana osmehom ulepšava svakodnevicu.

 

Dragičevići definitivno važe za jednu od najskladnijih porodica na glumačkoj sceni, a nedavno su delili na društvenim mrežama fotografije s prvog zajedničkog letovanja otkako ih ima troje.

 

Miša, Olivera i Vasilija uživali su u Grčkoj, a njihova neposrednost, skromnost i ljubav koja isijava zaista greju srca.

 

1 / 11 Foto: miodrag_misa_dragicevic/Instagram/printscreen

 

Poslednja fotografija u nizu koju je podelio Miša uslikana je jednog kišnog dana koji je proveo s Vasilijom.

 

Njih dvoje šetali su parkom i pomalo pokisli, a Vasilija je sama nosila "veliki kišobran". Miša se od kiše sakrio ispod Vasilijinog roze duksa, dok je verovatno mama Olja uslikala ovaj neodoljivi prizor.

 

Samo ih pogledajte!

 

 

Bonus video

Kako je Miodrag Dragičević proslavio rođenje ćerkice:

 

 

makonda-tracker