(foto)

Od venčanja ga pažljivo krije: Helena Topalović napokon otkrila kako izgleda njen suprug i otac male Dominike

0

Helena Topalović pokazala je supruga Dragana na retkoj zajedničkoj fotografiji s odmora

helena topalović živi pravu porodičnu bajku sa suprugom i bebom
helena topalović živi pravu porodičnu bajku sa suprugom i bebomfoto: Instagram/helena_topalovic

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, nedavno se porodila i na svet donela ćerku kojoj su dali ime Dominika. Otkako se porodila, Helena je maksimalno posvećena majčinstvu, a od bebe se ne odvaja.

 

Ipak, ona ne dozovljava rutini da uhvati maha, pa, iako bebica već ima divan kutak u njihovom stanu, vrele letnje dane koriste za putovanja po Srbiji, uživanja na planini, u prirodi, selu, kraj bazena... 

 

 

Međutim, mnogi se za to vreme pitaju kako izgleda Helenin suprug i Dominikin tata, jer dok nema problem da bebu pokaže na Instagramu, muža je do sada skrivala od javnosti.

 

Malo ko je znao kako izgleda Dragan Aleksić, van podatka da je bivši suprug voditeljke Jelene Dimitrijević. Par se venčao 2021. godine, a čak i na fotografijama s venčanja, Draganovo lice se ne vidi. Topalko, njegov tast, pokazao ga je jednom prilikom, ali Helena je to učinila svega par puta do sad.

 

1 / 11 Foto: Instagram/helena_topalovic

 

Njih dvoje pozirali su zagrljeni, a na fotografiji se vidi kako uživaju na odmoru. Kako su pisali domaći portali, muž Helene Topalović je bogati biznismen, koji u Dubaiju poseduje zgradu od čak 20 spratova. Svoju suprugu obasipa skupim poklonima, a trude se da zajedno što češće borave na egzotičnim destinacijama.

 

Helenin otac Milan Topalović Topalko nikada nije krio koliko se lepo slaže sa zetom.

 

— Gaga stvarno volim, on je čovek koji je po osobinama, kao da sam ga ja napravio, više liči nego Helena. Naravno da ću ga voleti, ona sutra sa njim, ne daj Bože, da nema neki odnos, on će sa mnom imati, jer ga gledam kao čoveka, ne samo kao supruga moje ćerke — rekao je svojevremeno pevač.

 

helena topalović i njen suprug dragan aleksić na jednoj od retkih zajedničkih fotografija s njihovog venčanja
helena topalović i njen suprug dragan aleksić na jednoj od retkih zajedničkih fotografija s njihovog venčanjafoto: Instagram

Bonus video

Helena Topalović pokazala poklon od muža:

 

makonda-tracker