njen recept

Posle 5 DANA — kilogrami kao rukom odneseni: 2 stvari kojima Helena Topalović duguje maltene ravan stomak posle porođaja

1

Kako Helena Topalović ima ravan stomak 5 dana posle porođaja?

helena topalović je posle 5 dana vratila devojačku liniju
helena topalović je posle 5 dana vratila devojačku linijufoto: Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, pre nekoliko dana se porodila i na svet donela preslatku ćerkicu, kojoj su ona i njen suprug Dragan Aleksić dali ime Dominika.

 

Dominika je već očarala svakog člana svoje porodice, uključujući, naravno, i Topalka, koji je jedva čekao da se ostvari u ulozi deke, a svakako da je beba već centar sveta 26-godišnje Helene.

 

 

Novopečena mama izašla je ubrzo iz porodilišta sa bebom, koja u stanu već ima svoj kutak i sve je podređeno njoj. Iako je Helena sad verovatno u fayi nespavanja i upoznavanja s bebom, ona to na Instagramu ne prikazuje. Štaviše, potpuno je sređena, a pohvalila se i vitkom linijom posle porođaja, iako je prošlo svega pet dana.

 

Ona je uslikala i usnimila svoju figuru, pa je čak otkrila i svoj stomak, kako bi pokazala u kakvom je stanju. Kako ona sama kaže, glavni faktori koji su za to zaslužni jesu genetika i aktivni život koji je vodila pre trudnoće.

 

1 / 5 Foto: Instagram/helena_topalovic

 

Pet dana posle porođaja — napisala je ona ispod videa.

 

 

makonda-tracker