ŠTA VI MISLITE?

Blizu očiju i još bliže srcu: Šuška se da je OVAKO počela LJUBAVNA PRIČA Anđelke Prpić i njenog partnera

0

Privatni život poznate glumice ne prestaje da interesuje javnost.

Anđelka Prpić
Anđelka Prpićfoto: Damir Dervišagić

Glumica Anđelka Prpić je dospela u centar pažnje nakon pisanja medija da je otpočela novu vezu sa prijateljem svog bivšeg muža Darija, a nakon toga se saznalo i da je, navodno, glumica trudna.

 

Anđelka se nije oglašavala povodom ovih navoda, a nedavno se pojavila i prva zajednička footgrafija ovog para. Oni su proslavili rođendane Slavka Beleslina i Baneta Trifunovića i objavili na društvenim mrežama.

Sada, kada se piše i da planiraju venčanje, otkrilo se kako je on kupio stan u neposrednoj blizini Anđelke još pre nego što su započeli vezu, a s obzirom na to da su se od ranije znali, postali su još bliži.

 

- Marko je živeo i kod bivše devojke u stanu, te ne bi bilo čudno da se useli i kod Anđelke. Tamo im je i komotnije jer je njen stan prostran, imao oko 90 do 100 kvadrata i lepo ga je uredila. Čuo sam da se ona raspitivala u jednoj banci oko uslova za stambeni kredit, tako da možda postoji solucija i da kupe novu nekretninu - rekao je izvor blizak paru.

 

Anđelka Prpić
Anđelka Prpićfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Podsetimo, Anđelka se razvela nakon devet godina braka sa ugostiteljem Dariom Prpićem. Nakon razvoda, glumica se sa sinom Jakšom preselila u nekretninu u centru grada koju su planirali da izdaju, da bi ubrzo nakon toga prodala i taj stan i kupila drugi na Vračaru.

 

 

makonda-tracker