pet godina

"Ljubav živi, ZAUVEK S NAMA"! Sanja Papić neutešna na petogodišnjem pomenu advokatu Miši Ognjanoviću

0

Pet godina od ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića

Bivša misica Sanja Papić je stigla među prvima na pomen suprugu
Bivša misica Sanja Papić je stigla među prvima na pomen suprugufoto: Zorana Jevtić

Obeležava se pet godina od smrti advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, a tim povodom je održan pomen na Novom groblju u Beogradu.

 

Međuti prvima je stigla njegova udovica i bivša misica Sanja Papić, sa kojom je Miša Ognjenović bio godinu dana u braku.

 

Osim Sanje, pomenu su pristvovali njegov sin Petar Ognjanović iz prvog braka, Branislav Tapušković, Jelena Stojić, kao i brojni drugi prijatelji preminunogl advokata. 

 

- Supruga Sanja, redovno obilazi grob ubijenog supruga. Često satima sedi na klupi preko puta spomenika i gleda u njegovu fotografiju - rekao je jedan sagovornik Kurira.

Sanja Papić se povodom pete godišnjice od smrti supruga oglasila na društvenim mrežama u okviru Instagram priča i uz fotografiju supruga, stavila i fotografiju sa crnom pozadinom na kojoj piše "pet godina."

 

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

- Petogodišnji pomen voljenom Dragoslavu Miši Ognjanoviću. Ljubav živi. Zauvek sa nama, zauvek u našem srcu - napisala je udovica Miše Ognjanovića u potresnoj čitulji koju su osim nje potpisali i ćerkica i sin Petar

 

Podsetimo, advokat Dragoslav Ognjanović ubijen je 28. jula ispred zgrade u kojoj je živeo sa suprugom i ćerkom, a kada je Hitna pomoć stigla, mogla je samo da konstatuje smrt.

 

BONUS VIDEO

 

Sanja Papić prekinula intervju na pitanje o suprugu

 

 

 

 

makonda-tracker