ponosni na njih

Jedan je sportski menadžer, a drugi ima veoma ODGOVORAN POSAO: Čime se bave sinovi Lidije Vukićević i Mitra Mrkele?

0

To što su im roditelji poznati njima ništa nije značilo 

foto: Instagram / lidijavukicevic
foto: Instagram / lidijavukicevic

Poznata glumica Lidija Vukićević godinama je gradila karijeru, a domaća publika ju je upamtila po brojnim maestralno odigranim ulogama.

 

Ona je i danas veoma angažovana, glumi i brojnim domaćim serijama, a veliku pažnju privlači i svojim izazovnim fotografijama na društvenim mrežama.

 

Osim po filmskim ostavarenjima, Lidija je često u javnosti bila i zbog svoje veze sa bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom, koji je sada u vezi sa dvadeset jednu godinu mlađom Olgica, s kojom je 2013. dobio još jednog sina, Dušana.

 

 

Lidija i Mitar iz zajedničko braka u kojem su bili od 1991. do 2000. godine imaju dva sina, Andreja i Davida, koji su sada već odrasli ljudi koji imaju svoje živote. 

 

Lidija nije krila da je veoma ponosna na svoje naslednike, a mediji su u više navrata pisali i čime se oni bave.

 

 

- Presretna sam. Mlađi sin, pilot, uskoro počinje da radi za "Er Srbija", a stariji sin je sportski menadžer. Oni su uspešni i dobri momci - rekla je za "Srpski telegraf" Lidija.

 

Uprkos činjenici da im je majka veoma poznata i uticajna u društvu, njeni sinovi se time nikada nisu hvalili.

 

 

- Nisu bahati, ostali su normalni. Moj posao nije mogao da ih poremeti. Oni su van tih problema da su im majka i otac poznati - dodala je ona za gorepomenuti list.

 

Lidija izgleda odlično uprkos činjenici da je zagazila u 7. deceniju života. Skinula se nedavno na plaži, a kako je to izgledalo pogledajte u videu koji sledi. 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

makonda-tracker