pretužno...

Umesto sreće zbog rođenja sina, ona je URLALA na sav glas: Kako se najlepši dan u životu pevačice pretvorio u NAJTUŽNIJI

0

Zvezda Granda se porodila, pa saznala najstrašnije vesti

biljana sečivanović je na dan rođenja sina iskusila i najveću tugu
biljana sečivanović je na dan rođenja sina iskusila i najveću tugufoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Biljana Sečivanović se proslavila učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", gde je bila zapažena po fenomenalnom glasu.

 

Nakon ovog šoua postala je poznato ime domaće estradne scene, ali malo ko zna da njena prošlost krije jako potresne momente.

 

Iako je sada Biljana srećna žena, koja se srećno udala i uvek raspoloženo govorila o svojoj porodici, kada je rađala prvo dete, dogodilo se nešto najstrašnije.

 

 

Jedan od najtežih trenutaka Biljaninog života jeste bio onaj kada se porađala, a saznala je da je umro sin njene sestre.

 

Istog dana se rodio njen sin Mateja, a umro njen sestrić Nikola.

 

Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće, tj. sina moje rođene sestre, Nikolu — kroz suze je ispričala Biljana svojevremeno tokom gostovanja u jednoj emisiji.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

Biljana se porađala u Austriji, a dodatno je cela situacija bila otežana jer tada nije mogla da bude uz svoju porodicu...

 

biljani su najgore vesti javili tik pred porođaj
biljani su najgore vesti javili tik pred porođajfoto: Antonio Ahel/ATAImages

— Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak — rekla je Biljana u svojoj tužnoj ispovesti.

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker