"kao majka je to možda teže podnela..."

To je rana koju nikad nisu zalečili: Saša i Nevena Joksimović doživeli su najveći roditeljski bol

0

Poznati glumac i njegova supruga doživeli su pre nekoliko godina na dan slave veliku porodičnu tragediju

Nevena i Saša JOksimović na filmskoj premijeri
Nevena i Saša JOksimović na filmskoj premijerifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni glumac Saša Joksimović saopštio je danas da se rastaje od supruge Nevene posle 22 godine braka.


On je na Instagramu podelio saopštenje za javnost u kom je istakao da supruzi želi da bude najbolja majka njihovom sinu.


Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo – poručio je glumac. – Budi najbolja mama našem Iliji, a neću nija biti loš tata.


Saša i Nevena Joksimović zavoleli su još kada je supruga glumca imala samo 17 godina, dok je on studirao u Beogradu, a danas su ponosni roditelji jednog deteta.

 

Par se nadao da će proširiti porodicu, a 2019. godine mediji su javili da Joksimovići čekaju drugo dete.


Međutim, izgubili su bebu, a glumac nije krio da mu je to bio vrlo težak period.

 


Prošla godina mi je najgora godina u životu, prvo smo izgubili bebu 22. maja, na našu slavu i nisam imao posla. Jedva smo je preživeli – podelio je on kasnije na Instagramu.


– Danas sam presrećan, jer je to iza nas. Puno radim, imam divnu suprugu, borca pravog i najboljeg sina na svetu. Ne treba mi ništa više... Hvala Bogu na svemu! Sve će proći...


Kako je Saša objasnio, sa suprugom se često vraćao na ovu bolnu temu i plašio se da je njegova životna saputnica još teže podnela ovu tragediju.

 


Nismo još uspeli da zalečimo te rane. Vrlo često razgovaramo na tu temu i želimo drugo dete, mi smo emotivni ljudi i jako nam je teško palo to što se desilo. Nevena je kao majka to možda podnela i teže nego ja. Rane ostaju, ali mi idemo dalje i želimo da ih što pre zacelimo – istakao je Joksimović pre izvesnog vremena.

 

 

makonda-tracker