kraj bajke

Ljubavna priča Saše i Nevene Joksimović: Zavolela ga u školskoj klupi, sve su iznenadili razvodom posle 22 godine braka

0

Saša i Nevena Joksimović su godinama važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, te je vest da razvode posle 22 godina sve iznenadila i rastužila.

Nevena i Saša Joksimović su u braku proveli 22 godine
Nevena i Saša Joksimović su u braku proveli 22 godinefoto: Dragana Udovičić

Naš poznati glumac Saša Joksimović pune 22 godine je proveo u braku sa lepom producentkinjom Nevenom Joksimović. 

 

Iz njihove ljubavi rodio se sin Ilija, koji danas već veliki momak, a ovaj par je važio za jedan najharmoničnijih na domaćoj javnoj sceni.

 

Njihova priča počela kad je Nevena imala svega 17 godina i bila u srednjoj školi i imali su pravu ljubavnu bajku, pa je zato danas mnoge iznenadila vest koja je odjeknula kao grom iz vedra neba - da se razvode.  

 

Nevena, Sašina uskoro bivša supruga, je svojevremeno ispričala kako je izgledao početak njihovog zabavljanja.

 

Tada su njeni roditelji, tačnije njena mama putem fotografije aminovali njihovu vezu.  

 

- Oni su njega videli na fotografiji prvi put. Ja sam imala 17 godina, on je već tad studirao u Beogradu, ja iz Valjeva treba da idem kod njega, oni kažu "Ne može". I onda me majka pitala da li imam neku sliku njegovu, ja joj pokažem i ona kaže "Može". Ona je bila slikarka, pa je po slici mogla da prepozna sve - pričala je Nevena svojevremeo u emisiji "Magazin In".

 

Nevena je Sašu zavolela sa svega 17 godina, dok je bila u srednjoj školi
Nevena je Sašu zavolela sa svega 17 godina, dok je bila u srednjoj školi foto: Dragan Kadić

Oni su tokom svog braka dobila sina Iliju, a želeli su i još dece, ali nažalost je Nevena izgubila jednu bebu. 

 

No, oni su tada ostavili sve loše stvari iza sebe i hrabro nastavili dalje da zajedno koračaju korz život.

 

Svako prolazi kroz teške momente. I mi i vi, i čitaoci ovog intervjua. Mudrost i lepota života leže u tome da takve trenutke iznesete na pravi način. Koji je pravi bira svako za sebe. Kada je najteže, pronađemo sitnice u kojima uživamo i tada se uzdižemo kao feniks ‒ pričao je Saša o tim teškim trenucima za Stori.

 

Saša je bezbroj puta javno pohvalno pričao o svojoj supruzi. Iz načina na koji je slikovito objašnjavao njihov odnos videlo se koliko se vole i razumeju. 

 

Nevena i on su se složili da ne postoji dama koja njoj može da izađe na crtu.

 

Saša je pričao kako Neveni ne može ni jedna dama da izađe na crtu
Saša je pričao kako Neveni ne može ni jedna dama da izađe na crtu foto: Instagram

- Koliko hvalim svoju ženu, misliće ljudi da preterujem. Međutim, bukvalno nikada nije pokazala ljubomoru. Razlog je jednostavan, sigurna je u sebe. Sigurna je u mene. Svesna je svojih kvaliteta i često mi u šali kaže: 'Ja još nisam srela ženu koja može meni da stane na crtu'." Ona je, neverovatno, s godinama sve lepša i neprestano radi na sebi - pričao je ranije Saša.

 

Glumac je više puta isticao da na njegovu ljubav prema Neveni ništa ne može da pokoleba.

 

- Na moju ljubav sa Nevenom apsolutno niko ne može da utiče. Ja sam spreman za nju i u vatru, jer ona je pravi dragulj među ženama - pričao je Saša.

 

No, isto tako je Nevena je priznala da su tokom 22 godine braka imali dosta iskušenja, kao i da su jednom prilikom čak i raskinuli. No, kad su opet sastali njihova ljubav je bila jača no ikad. 

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja, naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi neko za nju rekao da je neobična, čak i turbulentna - pričala je Nevena ranije za magazin "Gloria".

 

I njihovu priču je objasnila na najlepši mogući način. 

 

- Mogu da pričaju šta god hoće, ali da biste tolike godine ostali zajedno, najbitnija je ljubav. Važno je i to da vam je zanimljivo s partnerom. Saša i ja možemo dvadeset dana da budemo zatvoreni negde i da nam ne bude dosadno - rekla je Nevena. 

 

No, izgleda da se ipak, posle svega što su zajedno proživeli i ispričali, glumac i lepa producentkinja razvode. Saša je to otkrio u objavi na Instagramu i sve iznenadio tom informacijom. 

 

Objava u kojoj je Saša otkrio da se razvodi
Objava u kojoj je Saša otkrio da se razvodifoto: Saša Joksimović Instagram

- Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment - napisao je glumac.

 

 

 

 

makonda-tracker