stigla prinova!

Devojčica je dobila PRELEPO ime, a on se nije odvojio od nje: Porodila se Adriana Džehverović

0

Adriana i Sava Džehverović postali su roditelji

adriana kadar džehverović na svcet je donela ćerkicu
adriana kadar džehverović na svcet je donela ćerkicufoto: Instagram/adrianakadar

Influenserka i šminkerka Adriana Džehverović, poznatija i pod devojačkim prezimenom Kadar, porodila se u Beogradu tokom jučerašnjeg dana, a na svet je donela svoje prvo dete: ćerkicu!

 

Osim po tome što je popularna na društvenim mrežama, Adriana je stekla prepoznatljivost i kao partnerka Save Džehverovića, brata Teodore Džehverović.

 

Njih dvoje još pre 7 godina uplovili su u vezu koja je po mnogima tada bila neprihvatljiva jer je Adriana imala tada svega 14 godina, dok je Sava 15 godina stariji. Povrh svega, on je bio nastavnik francuskog u školi koju je ona pohađala.

 

Međutim, njih dvoje su rešili da uplove u romansu, uprkos svim razlikama, a deluje da su sve definitivno i pobedili, jer su se u međuvremenu verili, venčali, i na svet je stigla i bebica.

 

 

Adriana se porodila prirodnim putem, a Sava je sve vreme bio pored nje i pratio porođaj. On je, tako, imao priliku odmah da zagrli i poljubi ćerkicu i suprugu i pruži im podršku.

 

1 / 6 Foto: Instagram/adrianakadar

 

Devojčica je dobila ime Dorotea, što znači dar od Boga, a zanimljivo je da je dobila ime, između ostalog, i po tetki Teodori. 

 

adriana i mala dorotea u porodilištu
adriana i mala dorotea u porodilištufoto: Instagram/adrianakadar

Ono što je pokvarilo radost ovoj porodici jeste činjenica da je najbolja prijateljica Savine majke Gordane preminula, par sati nakon što je beba rođena, te je u kratkom razmaku doživela i rođenje unuke i smrt prijateljice.

 

 

makonda-tracker