predivno

Godinama su krili svoju ljubav, sada u njihov dom stižu rode: Sin Milenka Zablaćanskog i lepa glumica postaju roditelji?

0

Najlepše vesti u domu glumačkog para.

Jelena Puzić i Milenko Zablaćanski su svoju ljubav krunisali prošle godine.
Jelena Puzić i Milenko Zablaćanski su svoju ljubav krunisali prošle godine.foto: Instagram/Printscreen/jelena_puzic_

Glumački par Jelena Puzić i Ivan Zablaćanski, koji je sin čuvenog glumca, godinama su svoju vezu čuvali u tajnosti.

 

Oni su se u avgustu prošle godine venčali, a nakon crkvenog venčanja su u jednom beogradskom hotelu sklopili građanski brak i napravili svadbeno veselje kojem je prisustvovao veliki broj njihovih prijatelja i kolega.

Izgleda da najlepše vesti stižu i da će njihov dom uskoro posetiti rode.

 

Naime, njihova koleginica i prijateljica Matea Milosavljević je na Instagramu objavila fotografiju ispod koje je napisala "Mamasita", a na kojoj se nazire trudnički stomačić lepe glumice.

 

Jelena i Ivan se za sada nisu oglasili ovim povodom.

 

Podsetimo, za ljubav ovog glumačkog para se saznalo tek 2019. godine kada su zajedno igrali u seriji "Crveni mesec". Tom prilikom oni su istakli da su jedno drugom velika podrška u poslu.

Trudna Jelena Puzić?
Trudna Jelena Puzić?foto: Printscreen/Instagram/mateus3

- Više smo se susretali tokom pauza nego u kadru. Uglavnom smo probali tekst za naše scene. Ma najbolje glumim pred Jelenom! - rekao je tada za Informer Ivan.

- Crveni mesec je ubedljivo najduži projekat na kome sam radila. Srećna sam što mi je Ivan i momak i kolega jer sjajno funkcionišemo i privatno i poslovno. Stalno pričamo o glumi, možda i previše - dodala je tada Jelena.

 

 

 

 

makonda-tracker