"uživala sam dok je trajalo"

Ekstra Nena je na ludi kamen stala nakon 8 dana poznanstva: Pevačica iskreno o krahu jednogodišnjeg braka

0

Pevačica Ekstra Nena je 2009. izgovorila sudbonosno "da".

Ekstra Nena ne priča mnogo o svom privatno životu.
Ekstra Nena ne priča mnogo o svom privatno životu.foto: Milan Maricic/ATAImages

Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, u svojoj višedecenijskoj karijeri ima i zabeleženo evrovizijsko iskustvo.

 

Ona je bila poslednja koja je 1992. godine u Malmeu predstavlja bivšu SFRJ na Evroviziji.

 

Na evrovizijskoj sceni je izvela pesmu "Ljubim te pesmama", a i dan-danas se rado seća tog nastupa.

 

Ta 1992. uvek će ostati godina mojih najvećih uspeha i izazova. Već ostvarena i popularna na sceni tadašnje Jugoslavije, odlazak na najprestižnije muzičko takmičenje doživela sam kao ostvarenje sna iz detinjstva. S jedne strane, odlična pesma, ispunjena davna želja, ponos zbog nastupa pod zastavom otadžbine, a, s druge, problemi jer nikog nije bilo da pomogne – pričala je svojevremeno Ekstra Nena.

O njenom privatno životu se veoma malo zna, a ona je jednom prilikom sa javnošću podelila da se za Miroljuba Jevtića, koji je svojevremeno bio zamenik direktora "Železnice Srbije" udala 2009. godine posle samo osam dana poznanstva. 


- Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina... Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: "Vi ste k'o latino serija". To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara - pričala je Ekstra Nena i dodala:

- Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti - rekla je u jednom intervjuu pevačica.

 

Njihovom braku je došao kraj nakon nepunih godinu dana, a kako je jednom prilikom rekla, razišli su se zbog nepodudaranja u stavovima. 

 

Ekstra Nena je nedavno za Novu otkrila šta je dovelo do kraha braka.

 

- Brak je dvosmerna ulica, onda se lepo i kulturno dogovoriš ako može, ako ne – onda imaš advokata. Ja nisam prosečna srpska žena koja trpi 24 godine, izrodi decu, pa se razvede. Ovde ljudi primitivno razmišljaju. Žene radije trpe nego da se razvedu i imaju svoj život. Ja kada sam se udala, svi su me zvali kao da sam sagradila Ajfelov toranj, a ja sam se samo udala, a pre toga sam osvojila 24 nagrade na muzičkim festivalima. Čovek nije bio iz javnog sveta, ali nema veze, ja sam bila srećna. Savetujem devojke da se udaju, to je posebna čar i deo života, ali kada sam videla da naša razmišljanja idu u suprotnom pravcu, da zauzimate mesto nekome ko će biti srećan, lepo smo završili priču i idemo dalje, to je mnogo bolje nego da imate sumnje – to je glupo.- ispričala je pevačica za Novu.


Kako kaže, pravi muškarci koji su se ostvarili nemaju predrasude, a ako se neko nije ostvario to može da bude pogubno za odnos. 

 

- Ako osetim tu vibraciju to je to, a ako neko nije zadovoljan svojim životom, pa ima sumnju, on će da sumnja u svakoga. Kažu mi da ne volim brak, nije istina, ja obožavam brak, uživala sam dok je trajalo. Ja sam skoro rekla da jedva čekam da se udam, oni su se kidali od smeha.- rekla je Ekstra Nena.

 

makonda-tracker