živi u inostranstvu

Ćerku mu dobro znate, a njega RETKO viđamo u javnosti: Giga Moravac je bio veliki šmeker, a sin ga je NADMAŠIO

0

Glumčev sin živi u inostranstvu i ne želi da se javno eksponira 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Čuveni glumac Marko Nikolić izgradio je bilstavu glumačku karijeru, a o svom privatnom životu je retko kada govorio u javnosti. 

 

Marka su mnogi upamtili po maestralnoj ulozi Gige Moravca iz kulte serije "Bolji život". Tokom mladosti Giga je bio veliki džentlmen, a tome svedoči i činjenica da je na ludi kamen stao čak tri puta

 

Iz svakog braka je dobio dete, ali je medijim najpoznatija ćerka Mina, koja je krenula tatinim stopama. Pre Mine, Marko je dobio ćerku Senku, a zatim i sina Nikolu.

 

 

Njegovu ćerku Minu imali smo priliku da gledamo u prošlogodišnjem izdanju šou-programa "Survivor". 

 

- Ne znam da li na žalost ili na sreću, ali tri puta sam se ženio i imam troje divne dece - rekao je Marko svojevremeno.

 

Marko je uvek s ponosom govorio o deci, a tada je otkrio da njegov sin živi u inostranstvu i bavi se nekretninama, te da od njega ima unuku Belindu.

 

Marko Nikolić ima dve ćerke i sina, a Nikolu retko viđamo u javnosti
Marko Nikolić ima dve ćerke i sina, a Nikolu retko viđamo u javnosti foto: beta

 

‒ Deca su se osamostalila. Najstarija Senka dugo je na Radio-Jugoslaviji bila urednik u Spoljnopolitičkoj redakciji, a odnedavno je u „Rodi“ aranžer gondole. Sin Nikola živi u Italiji, gde je agent za prodaju nekretnina. Stalno mi šalje slike na kojima je u odelu i sa kravatom. Od njega imam unuku Belindu koju nikada nisam video. To će se, nadam se, uskoro promeniti. Najmlađa Mina završila je glumu, igra u nekoliko predstava i radi u jednom kafiću - rekao je Giga Moravac jednom prilikom o svojim potomcima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolić Mina (@zha.na_)

 

Mina je jednom prilikom podelila jednu fotografiju sa bratom i tada smo imali prilike da vidimo kako izgleda Nikola. Na osnovu nje mnogi su doneli zaključak da su otac i sin veoma slični. 

 

 

makonda-tracker