neverovatno koliko liče

Kad ih pogledate, jasno je na koga je glumica nasledila lepotu: Tanja Peternek rame uz rame sa ćerkom - očarale Beograd

0

Poznata voditeljka i njena naslednica pojavile su se na jednoj beogradskoj premijeri i ukrale su svu pažnju javnosti 

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Poznata voditeljka Tanja Peternek nedavno se pojavila na jednom gradskom događaju i tom prilikom nije bila  sama. Društvo joj je pravila naša mlada glumica, a njena ćerka Tamara Aleksić.

 

Njih dve su savršeno modno usklađene uživale u premijeri predstave "Laž", a gotovo svima je zapala za oko činjenica da majka i ćerka neodoljivo liče.

 

Mlada glumica, Tamara Aleksić je imala prelep kaput u crno-beloj boji ispod kojeg se mogla videti opuštena siva haljina, dok je njena majka poznata voditeljka Tanja Peternek imala crnu haljinu i prelep jednobojni crni mantil sa cvetnim dezenom. 

 

 

Njih dve su bile odlično raspoložene tokom čitave večeri, a društvo su im pravili brojni prijatelji i poznanici.

 

Da podsetimo, Tamara Aleksić, srpska glumica koju su proslavile uloge u filmu Santa Maria della Salute i seriji Sinđelići, sve je popularnija i cenjenija na srpskom glumačkom nebu.

 

Majka i ćerka oduševile na važnom beogradskom događaju
Majka i ćerka oduševile na važnom beogradskom događajufoto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Trenutna kruna Tamarine karijere je uloga Lenke Dunđerski u ostvarenju Zdravka Šotre, a ćerka reditelja Gorana Aleksića i voditeljke Tanje Peternek Aleksić brzo je izgradila ime u svetu glume.

 

Čim se pojavila svi su primetili određenu sličnost sa holivudskom glumicom Nikol Kidman, pa su je prozvali i srpska Nikol.

 

Goran i Tanja pored Tamare imaju i ćerku Anju.

 

 

makonda-tracker