najveća pordrška

Njega smo obožavali u brojnim serijama, a ovo su mu NASLEDNICI: Ćerka Slobodana Beštića je GLUMICA, a sin pravi ZAVODNIK

0

Slobodan Beštić je godinama na glumačkoj sceni, a sad su imamo priliku da se upoznamo i sa njegovim naslednicima 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Poznati glumac Slobodan Beštić je u svetu glume godinama. Gledali smo ga u brojnim serijama, a najpoznatije su bile "Metla bez drške, "Srpski film i  melodrama "Sveti Georgije ubiva aždahu".

 

Iako je on veoma poznat u glumačkom svetu o svojoj porodici retko kada govori. Ipak, sada kada su odrasli, svako od njih odabrao je svoj životni put. I dok je njegova ćerka Hana Beštić krenula očevim stopama, sin je odabrao drugačiji put.

 

Hana Beštić je završila Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, a domaća publika je imala priliku da je upozna u domaćoj seriji "Jutro će promeniti sve". Ona sada ima 27 godina i već 5 godina gradi uspešnu glumačku karijeru.

 

 

Ono što su svi primetili jeste da ima neobičnu harizmu, a glumački talenat je nasledila od oca.  Hana, je, naime, glumu upisala u klasi Dragana Petrovića Peleta, zajedno sa Minom Sovtić, ćerkom čuvene Anice Dobre.

 

Lepa glumica je veoma aktivna na društvenim mrežama, a sa svojim pratiocima često deli detalje iz svog privatnog života. Sudeći po fotografiji iz detnjistva koju je postavila, a na kojoj se nalazi njena majka, možemo prokomentarisati da Hana neverovatno liči na nju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Beštić (@hanabestic)

 

Za razliku od nje, sin Andrej Beštić koji je rođen 29. jula 1992. godine ipak nije želeo da krene očevim stopama. Iako je za sebe odabrao drugačiju karijeru ne može se osporiti da izgledom dosta podseća na oca.

 

- Nisam zainteresovan da postanem glumac, slava me ne zanima, pa me retko porede sa ocem- kaže Andrej Beštić za portal "Žena".

 

 

Iako nije želeo da se bavi glumom neosporno je da je šarm nasledio od oca, pa ne iznenađuje što ga mnogi već sada smatraju možda i većim zavodnikom nego što je to bio njegov otac. 

 

 

makonda-tracker