UŽIVA NA PUTOVANJU

U četrdesetoj je pronašla LJUBAV svog života: Alesandra Ambrozio uhvaćena sa zgodnim izabranikom na Havajima (FOTO)

0

Slavna manekenka odabrala je dvodelni kupaći, a mnogi su primetili stomačić koji se nazire, te se postavlja pitanje da li je u blagoslovenom stanju?

foto: MEGA, Profimedia
foto: MEGA, Profimedia

Proslavljena manekenka i nekadašnji "Viktorijin anđeo" Alesandra Ambrozio mesecima uživa u ljubavnoj romansi sa izabranikom Ričardom Lijem, a jesenje novembarske dane iskoristili su za egzotično putovanje na Havajima gde uživaju u uzavrelim strastima i romantičnim šetnjama plažom.

 

Paparaci su nekoliko puta Alesandru fotografisali u društvu zgodnog Ričarda koji je zagazio u šestu deceniju života, a time su potvrdili vezu i ljubav koja se ne može sakriti.

 

Na Havajima su ponašali veoma ležerno, iako su znali da će se njihovi strasni momenti pojaviti u svetskim medijima. Manekenka je odabrala dvodelni, crveni kupaći kostim u kojem joj se nazirao stomačić, te je bilo komentara da je možda u blagoslovenom stanju.

 

1 / 5 Foto: MEGA, Profimedia

 

Alesandra je sa bivšim partnerom Džejmijem Mazurom dobila dvoje dece, ćerku Anju Luiz i sina Nou Finiksa, a nakon deset godina pod istim krovom, 2018. godine odlučili su da raskinu veridbu i svako krene svojim putem.

 

Nakon ovog ljubavnog kraha, manekenka je uplovila u romansu sa Nikolom Odijem sa kojim su emocije bljesnule na prvim pogled, u noćnom provodu. No, ni ova veza nije uspela, a nakon nekoliko meseci patnje, naišao je zreli Ričard koji joj je vratio veru u istinsku sreću.

 

 

 

makonda-tracker