frajer i po

Ovo je Severin, sin Indire Radić: Pravi je šmeker i nije krenuo maminim stopama, ali je i on na estradi

0

Sin pevačice Indire Radić je takođe umetnik i njegovo zanimanje je veoma blisko profesiji njegove majke. 

 

 

Indira Radić
Indira Radićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Indira Radić se već godinama svrstava u najkvalitetnije i najlepše pevačice na našim prostorima. Počela je karijeru pre više od tri decenije u čuvenom Južnom vetru, a njeni hitovi su odavno u lektirama svih kafanama.

 

Indira je u poslednje vreme odlučila da se malo odmori od pompe i svega što prati popularne umetnike, tako nismo imali prilike da je suviše viđamo u medijima.

 

Kako je rekla, ne voli kad baš "iskače iz frižidera", ali smo nedavno saznali za jednu njenu veoma efikasnu dijetu.

 

- Umorila sam se, dugo sam na estradi i možda me zato nema toliko u javnosti. Tražim neki svoj mir i uživam u tome, lepo mi je. Ljudi me često pitaju zašto se više ne pojavljujem u medijima, ja im samo objasnim da nije dobro kada iskačete iz frižidera. Mislim da sam svašta prošla kroz svoju karijeru i da sada treba da vodim neki drugačiji način života - rekla je nedavno Radićeva.

 

 

Indira i kad je prisutna u medijima generalno svoj privatan život ne eksponira suviše. Zato i nije suviše poznato da lepa pevačica ima sina od oko 30 godina.

 

Indira sin se zove Severin i rodila ga je dok je bila u braku sa muškarcem čiji identitet nije otkrila javnosti. Njen tadašnji suprug u jednom momentu je samoinicijativno, bez znanja pevačice, odveo Severina u Bosnu iz Beograda.

 

Indira i njen tadašnji muž su nešto kasnije u BIH imali suđenje, na kome je sin vraćen majci.

 

 

Od tada Severin živi sa Indirom i nema običaj da se javno eksponira. Međutim, poznato da je i on u umetničkim vodama. Nije krenuo majčinim stopama, ali je zato veoma blizak njenoj profesiji.

 

Naime, on je autor svih pesama sa jednog od Indirinih albuma pod nazivom "Niko nije savršen.

 

 

makonda-tracker