zanimljiv detalj

OTAC JE I TE KAKO PONOSAN NA NJEGA: Sin Mirka Kodića NIJE KRENUO njegovim stopama, ali nećete verovati ZA KOGA RADI!

0

Malo ko je znao ovaj detalj o porodici čuvenog harmonikaša

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Mirko Kodić važi za jednog od najpoznatijih harmonikaša s prostora bivše Jugoslavije. Kodićev sin Aleksandar, kojeg je dobio u prvom braku, zaposlen je kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i u vlasništvu je proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge, piše Kurir.

 

 

Dejan Bodiroga
foto: Dragana Udovičić

Da su ova saznanja tačna, potvrdio je i Mirko, koji je ponosan na svog sina.

 

Tačno je da Aleksandar radi kao barmen kod košarkaša Dejana Bodiroge u ekskluzivnom restoranu na Vračaru. Ponosan sam na njega koliko je dobar i vredan ― priznao nam je Kodić.

 

Inače, harmonikaš se tri puta ženio. Pored Aleksandra, iz prethodnih brakova ima i sina Vladimira, a s poslednjom suprugom Silvijom ima ćerku Rebeku. Ona je nasledila muzički talenat od oca i bavi se pevanjem. U jednom od intervjua Mirko je naglasio da je presrećan zbog svoje porodice.

 

 Nema me po medijima, ali nijedno veselje u Evropi i dalje ne može da prođe bez mene. A ja sam istovremeno srećan i nesrećan. Srećan zbog divne porodice koju imam, a nesrećan zbog toga na šta je spao ovaj posao i svega što se dogodilo sa srpskom muzikom. Žalim za vremenom kada se dobro znalo šta je folk, a šta su pop i rok ― istakao je on za Kurir pre nekoliko godina.

 

 

makonda-tracker