otvorila srce

Majka joj je bolovala od strašne bolesti, otac nije hteo to da prizna: Branka Katić otkrila nepoznate detalje iz života

0

Depresija je bolest s kojom se nije lako boriti, a mnogi poriču da imaju problem 

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Poznata glumica Branka Katić godinama je na glumačkoj javnoj sceni, a u poslednje vreme imamo priliku da je vidimo u mnogim filmskim i serijskim ostvarenjima. 

 

Ona je godinama u braku sa poznatim engleskim rediteljem  Džulijanom Farinom, sa kojim ima sinove Luisa i Džoa.

 

O svom privatnom životu zaista retko govori u medijma, ali ono što smo više puta mogli da čujemo jeste da se jedno u Srbiji oseća kao svoj na svome.

 

 

To i ne iznanađuje, jer je rođena tu, odrasla je tu, a tu su joj živeli i roditelji za koje je bila veoma vezana. Iako retko govori o porodici i privatnim stvarima ono što je u domaćim medijima moglo da se pročita jesu neki detalji iz njenog života, koje su samo retki pre toga znali.

 

Naime, ona je jednom prilikom ispričala da je njena majka bolovala od jedne teške bolesti, a otac nije bio spreman da do i prizna.

 

- Moja mama je pala u depresiju kada sam ja imala deset godina. Nije htela da ide kod psihijatra, mislila je da je to sramota. Moj tata, sa druge strane, nikada nije priznao da mama ima depresiju. Govorio je da je ona to izmislila i da je to sve u njenoj glavi - ispričala je Branka i istakla da joj psihoterapija pomogla da se bolje nosi sa ovom i drugim životnim situacijama.

 

Branka Katić je sa majkom imala savršen odnos
Branka Katić je sa majkom imala savršen odnos foto: Printskrin Youtube

 

Ipak, njena majka je uspela da uspešno izađe iz tog zdravstvenog problema, a nakon toga su usledile godine sreće i ljubavi koje i sama Branka pamti. Oni su se trudili da ona ne oseti nikada probleme koje su imali, a trudili su se i da joj pruže kvalitetno i dobro vaspitanje.

 

- Moji roditelji su me uvek učili da svako ljudsko biće zaslužuje jednako poštovanje kojim god poslom da se bavi i da niko nije vredniji od drugih- pričala je ranije Branka.

 

Roditelji Branke Katić su ponosni na sve što je postigla u karijeri i životu
Roditelji Branke Katić su ponosni na sve što je postigla u karijeri i životu foto: Nikola Anđić

 

Glumica je nedavno ostala bez majke, ali kroz savete koje joj je davala uvek će živeti u njenom srcu. 

 

- Katići su neprestano u velikoj ljubavi i brizi jedni za druge. Ako se jedan dan ne čujemo, moja mama odmah pita je li sve u redu. Zahvalna sam roditeljima što su sestru Mariju i mene naučili da je svaki čovek vredan poštovanja i da novac nije merilo ljudske vrednosti. Stara garda, vredni i pošteni ljudi - pričala je ranije Branka.

 

 

makonda-tracker