moderno i trendi

Svedena JESENJA KOMBINACIJA i jedan UPEČATLJIVI detalj: Ana Kokić u izdanju koje mogu da nose žene svih godina (FOTO)

0

Lepa pevačica Ana Kokić uvek se trudi da prati modne trendove. Ona voli svedene kombinacije bez mnogo detalja.

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna pevačica Ana Kokić pojavila se na jednom prestoničkom događaju, na kojem su bili i druge poznata ličnosti sa estrade, kao i novinari i voditelji.

 

Za tu priliku ona je odabrala jednostavnu odevnu kombinaciju i nije želela mnogo da eksperimentiše sa bojama. Reklo bi se da je Ana odlučila da ovog puta ide na sigurno.

 

 

Ona je ponela elegantne sive pantalone, običnu crnu usku majicu koja je istakla njen dekolte i sivi sako koji se ne zakopčava. Poznato je da se crna i siva boja savršeno kombinuju, jer čine kontrast.

 

Ovo je kombinacija boja koja se može nositi tokom svih godišnjih doba, ali ga trendseterke najviše nose tokom jeseni.

 

Ana je dozu elegancije postigla ponevši kožne crne čizme sa visokom štiklom, u koje je uvukla pantalone. Uz njih, savršeno se uklopila mala crna torba svetski poznatog brenda, koju je pevačica ponela oko struka.

 

Ana Kokić
Ana Kokićfoto: ATA Images

 

Torbe koje se nose na ovaj način postale su još pre nekoliko godina apsolutni hit, a sada ih možemo videti u različitim bojama, oblicima, dezenima. Ljubitelji mode širom sveta prisvojili su ova trend i čini se da će još dugo modni must have. 

 

Ovo nije prvi stajlng Ane Kokić koji se dopao mnogima, a ako ste neke od njenih prethodnih autfita propustili možete ih pogledati u galeriji koja sledi. 

 

1 / 12 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

 

makonda-tracker