(FOTO)

Kad je stigla u Kan, sve je stalo: Prelepa ćerka glumca kog obožavamo napravila promenu koja će ŠOKIRATI MNOGE

0

Ajris Lou bavi se modelingom, sarađuje sa modnom kućom Dior, ćerka je slavnog engleskog glumca Džuda Loua i glumice Sejdi Frost, a sada nas je sve iznenadila

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuveni engleski glumac Džud Lou dobro je poznat svetskoj publici i već godinama važi za jedno od najpopularnijih imena u svetu glume. On takođe važi i za jednog od glumaca sa najviše naslednika, a ima ih čak šestoro!

 

Međutim, najviše pažnje verovatno privlači njegova ćerka, prelepa Ajris Lou. Dvadesetogodišnja Ajris svojim atraktivnim izgledom privlači pažnju već par godina, a dok se njen otac pojavio u zavidnom broju filmskih ostvarenja, Ajris se posvetila svetu modelinga.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Ćerka glumca i njegove prve supruge Sejdi Frost aktivna je i na društvenim mrežama, a dok je do pre manje od mesec dana bila primećena zbog prirodne lepote i nežnih crta lica, njena fizička transformacija danas "upada" u oči. Ajris je negovala smeđu kosu srednje dužine, a onda se odlučila na veliki eksperiment.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

 

Na 74. filmskom festivalu u Kanu, lepa manekenka stigla je sa potpuno obrijanom glavom, ofarbana u plavo i obučena u belu haljinu sa potpisom modne kuće Dior. Ona se na svom Instagramu javno čak i zahvalila kreativnoj direktorki ove modne kuće Mariji Graciji Kjuri.

 

Ajris i inače sarađuje sa Diorom, ali i sa Bulgarijem i mnogim drugim renomiranim brendovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Kažu da lepoj ženi sve lepo stoji, a Ajris je pravi primer za to!

 

Kako se vama čini?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

 

makonda-tracker