prelepa simbolika

Marko i Sara Rokvić otkrili DIVNU PORODIČNU PRIČU zbog koje su ćerkici dali neobično ime, a evo kako joj tata tepa

0

Raznežićete se kad čujete kako su Marko i Sara Rokvić odabrali ime za bebu. 

 

marko-i-sara-rokvic-zasto-su-cerki-dali-ime-draga

Marko i Sara
Marko i Sara foto: Marko Rokvic Instagram

Rokvići su u poslednje vreme imali više lepih povoda za slavlje. Nikola Rokvić i njegova izabranica Bojana Barović su dobili svoje treće dete. Nakon sina Simeona i Leone, nedavno se rodila i ćerkica Angelina.

 

S druge strane, njegov rođeni brat Marko je sa svojom suprugom Sarom malo pre toga dobio Dragu, koja se pridružila u njihovom domu starijem bratu Despotu.

 

Primetno je da svi Rokvići imaju običaj da deci daju ne baš svakidašnja, a neverovatno lepa imena. Sara Oster, lepša polovina Marka Rokvića, sada je otkrila kako su se odlučili da daju ime ćerkici.

 

 

- Ima deo jedne lepe priče …kada su ptici tražili da donese nešto najlepše i pokaže svima, ona je donela svoje mladunče. To upravo radi i moja mama. Ja sam Draga. Ime sam dobila po pradedi. Zvao se Drago. Ali, takođe i po drugom pradedi, zvao se Dragoslav. A i po mojoj baki, maminoj mami, zove se Dragana. A i moj brat se zove Despot, pa i moje ime počinje na slovo D - objasnila je Sara.

 

A ovom prilikom nam je otkrila i kako tata Marko tepa ćerki. On za Dragu ima poseban nadimak, i to od momenta kada su im doktori otkrili da će Sara roditi ćetku.

 

 

- Tata me, od kad je saznao da je devojčica u maminom stomaku zove Roza, jer sam, kaže on, njegova ruža. I kaže još da će na proleće da zasadi grm ruža za mene. A ove ružice na slici i mojoj glavici su one iz buketa koji su moj tata i brat kupili za moju mamu i mene kada su me doveli kući iz porodilišta u kojem je moja mama čitala knjigu “Roza” od pisca Knuta Hamsuna.

 

A onda se duhovita Sara malo našalila i na sopstveni račun.

 

 

- Ih, znate moju mamu, ona bi vam do sutra pisala, i kaže da ako ona ikada prestane da vam piše da ću možda nastaviti ja. Nikako drugačije mi ne može biti, sem mnogo Drago što smo se malo upoznali - završila je Sara.

 

 

 

 

makonda-tracker