emotivno

"Da nam pukne šav na srcu i svet zastane na trenutak!" Marko Rokvić izveo ćerkicu i suprugu Saru iz porodilišta

1

Popularni pevač Marko Rokvić i njegova žena Sara postali su roditelji po drugi put.

Marko i Sara Rokvić
Marko i Sara Rokvić foto: Marko Rokvic Instagram

Pevač Marko Rokvić i Sara Oster Rokvić pre nekoliko dana dobili su svoje drugo dete, ćerkicu kojoj su dali ime Draga. Tako je njihov sin Despot dobio sestru, a nakon ovih lepih vesti u porodici Rokvić se održalo veliko slavlje.

 

Srećnom tati su prijatelji i porodica, po običaju iscepali košulju, a posebno emotivan momenat tokom proslave desio se kada je Marko sa svojim rođenim bratom Nikolom zapevao pesmu njihovog pokojnog oca Marinka "Snegovi beli opet veju".

 

Inače, Marko i Sara Oster, sada ponosni roditelji sina Despota i ćerke Drage, imaju jednu zaista lepu ljubavnu priču. Upoznali su se još u srednjoj školi, u tinejdžerskom periodu. Međutim, njihova ljubav nije počela odmah.

 

U početku su bili samo prijatelji, ali i nakon završetka škole ostali su u kontaktu, što je rezultiralo time da se par godina kasnije između njih rode emocije.

 

Marko je svojevremeno otkrio da je jednu svoju pesmu posvetio upravo svojoj ženi Sari. U pitanju je numera "Idu nam, idu dani". Po tekstu lako je shvatiti da Marko u pesmi opisuje svoja osećanja prema Sari, ali pre nego što je njihova ljubavna priča počela, tačnije dok su još bili u "fazi muvanja".

 

A sada, nekoliko dana nakon što se porodila Sara, Marko je sa sinom Despotom došao da porodilišta po svoju suprugu i njihovu ćerku Dragu. Sara nije mogla da sakrije emocije, pa je uz ovu porodičnu fotografiju na Instagramu napisala i jedan veoma emotivan tekst.

 

Marko Rokvić, Sara Oster Rokvić, Despot Rokvić, Draga Rokvić
foto: Sara Oster Rokvic Instagram

- Evo nas troje nasmejanih i četvrto uspavano. Da vam se javimo i iz sveg srca zahvalimo jer ste nam dane iza nas obojili porukama lepih reči, čestitki, divnih želja, pažnje i ljubavi! Naša devojčica je odlučila da nam se pridruži 3. januara u 6.18 i učinila da nam pukne još koji šav na srcu i da naš svet zastane na trenutak, pa nastavi da se vrti u pravcu u kom ona i njen brat budu poželeli. Svima vam šalju pozdrave i Draga, Despot, Sara i Marko - napisala je pevačeva supruga,

 

 

makonda-tracker