kružile su glasine o navodnoj vezi

"Naša veza je postala neraskidiva": Da li znate koja poznata PEVAČICA je kuma Sergeja Ćetkovića?

0

Pevač Sergej Ćetković je tokom svoje dugogodišnje karijere stekao brojne prijatelje iz sveta muzike, a sa našom poznatom pevačicom se i okumio.

Sergej Ćetković je krstio ćerku našoj poznatoj pevačici
Sergej Ćetković je krstio ćerku našoj poznatoj pevačicifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Sergej Ćetković (46) decenijama je jedno od najprepoznatijih imena u svetu pop muzike. 

 

Tokom višegodišnje karijere suočio se sa glasinama da je u vezi sa pevačicom Aleksandrom Radović.

 

– Volim da čujem dobar trač, jedino mrzim one plasirane s namerom da se nekome učini zlo. Često smo gostovali zajedno u emisijama i na koncertima, što je navelo nekoga da iskonstruiše priču o našoj navodnoj vezi – pričao je svojevremeno pevač.

Delili su scenu više puta i jedno drugome bili gosti na koncertima što je podgrejalo glasine o navodnoj vezi, a zapravo su oni postali veoma dobri prijatelji, a u jednom trenutku su odlučili da svoje prijateljstvo podignu na viši nivo. 

 

Naime, Sergej Ćetković je krstio Aleksandrinu ćerku Ninu.


– Sergej i ja delimo nešto više od prijateljstva, postali smo kumovi i samim tim naša veza je postala neraskidiva, a tretiram ga kao člana porodice. On je krstio moju ćerku Ninu. Mi smo veliki prijatelji i njemu i meni se roditeljstvo dogodilo skoro u istom trenutku, pa će naše ćerkice moći da se druže. Mnogo mi je značilo što je prihvatio kumstvo, a Ninu smo kristili u manastariu Žiča – otkrila je svojevremeno Aleksandra.

Aleksandra je dobila ćerku Ninu 2010. godine sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim, od kog se razišla mesec i po dana nakon Nininog rođenja.

 

Sergej Ćetković je u višegodišnjem skladnom braku sa Kristinom Ćetković i imaju dve ćerke Milu i Lolu.

 

makonda-tracker