zahvalni su na svemu

"Lola i Mila su se ZA NAS rodile": Emotivno prisećanje supruge Sergeja Ćetkovića na početak majčinstva

0

Pre više od decenije, čuveni pevač Sergej Ćetković i njegova životna saputnica Kristina usvojili su dve devojčice koje su im promenile i obogatile život, a supruga crnogorske pop zvezde ističe da su oni zahvalni Bogu na planu koji je imao za njih

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Regionalno obožavani pevač Sergej Ćetković već 22 godine je u braku s Kristinom, njegovom muzom i najvećom životnom podrškom, a par je nakon 11 godina braka proširio porodicu. Oni su 2010. godine usvojili devojčicu Lolu, a dve godine kasnije i Milu. Kako Kristina ističe, njihove ćerke su odmah pokazale različit temperament.


Lola je bila jedna predivna, mirna beba, samo se smejala. Njen dolazak pamtim kao jedan od najlepsih trenutaka u životu. Nije bilo straha tada, odmah smo se uklopili kao da smo celog života bili zajedno. Mila je bila jako nemirna kao beba i sada se stalno šalim da je Mila bila prva, ne bismo poželeli da imamo drugo dete — prisetila se Kristina na svom YouTube kanalu.

 

Kako ona ističe, kao mlada mama se, kao i većina roditelja, opterećivala suštinski nevažnim stvarima, poput toga koje će devojčicama biti prve reči.


Baš sam pre neki dan pričala sa prijateljicom u vezi sa tim. Koliko je to dok su bile bebe bilo važno, koju ce reč prvu izgovoriti, sa koliko meseci ce početi da hodaju, a sada mi je to smešno. Pravo da vam kažem, zaboravila sam da li su prvo rekle tata ili mama, ne sećam se. Znam samo da se tu rodila jedna ogromna bezrezervna ljubav, i da je to ono sto je najvažnije u našem odnosu — kaže Kristina.

 

Sergej Ćetković, Kristina Ćetković
foto: Damir Dervišagić

Ovaj par, inače, nikad nije krio od ćerki da su usvojene i govorili su im da su ih "rodili iz srca", a neće imati ništa protiv da Lola i Mila jednom upoznaju svoje biološke roditelje.


Njih dve odavno znaju da su usvojene i to je ono najvažnije. Nema nikakvih zabranjenih tema ili laži u našem odnosu. Nikada nismo ni pomislili da im sakrijemo nešto. One sve znaju i ako budu želele da upoznaju svoje biološke roditelje, bićemo tu da uradimo sve sto je u našoj moći da se to desi. To su normalne stvari, nemam nikakav strah od toga, jer im niko ne može biti više majka ili otac od nas dvoje, bez obzira na to sto ih nismo rodili. Mi smo im bili suđeni, za nas su se rodile, kao što smo se i mi rodili da njima budemo roditelji. Bog je za nas imao takav plan i hvala mu na tome — objašnjava Kristina.

 

Kristina Ćetković, Sergej Ćetković
foto: Damir Dervišagić

Ona smatra da je deci danas teže nego u vreme kada je ona odrastala jer je mališanima sve lako dostupno.


Sve im je lako dostupno. Najviše me nervira sto je telefon postao centar sveta. Da ne pričam o drugim opasnostima koje prete. Zato mislim da im stalno trebamo pričati, pričati, pričati. Biti stalno tu, uključeni i zainteresovani za sve što im se dešava. Trudimo se da im usadimo one prave porodične vrednosti, da budu dobre i da čine dobro i da se onda samo dobru i nadaju — isiče ona.
 

 

makonda-tracker