zvezda serije

Koliko god da život težak i surov, on je potencijal: Nikola Rakočević otkriva kako su izgledala jutra koja su promenila sve!

0

Jedan od likova bez koga serija ne bi bila ovoliko popularna je svakako Filip, kojeg igra Nikola Rakočević.

foto: Story press
foto: Story press

Odavno se nije desilo da je jedan televizijski format zadobije ovoliku interesovanja publike, bude nagrađeno najvećim ocenama, ali i neverovatnu empatiju raznolike publike. 

 

Jedan od likova bez koga serija ne bi bila ovoliko popularna je svakako Filip, kojeg igra Nikola Rakočević. O privatnom životu ne voli da govori, ali je sa novinarima podelio utiske nakon završenog snimanja. 

 

 

Koliko je uloga Filipa drugačija od onoga što ste radili do sad?

  - Mislim da su moje dosadašnje uloge umnogome razlikovale jedna od druge. Samim tim što govori o temi koja mi je poznata ova poslednja mi je poslebno bliska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JUTRO ĆE PROMENITI SVE (@jutrocepromenitisve) on

 

Prilično ste samoktitični iako publika nema zamerke na vaš rad. 

Što se mene tiče dosta je stvari na kojima bi trebalo poraditi. U svakoj profesiji postoje lekcije koje se iznova uče i usavršavaju, a stečeno iskustvo doprinosi da budete još bolji, ne gubeći prirodnost. 

 

Koliko je u vašem životu bilo jutara koja su sve promenila? Verujete li da se stvari mogu preokrenuti preko noći? 

Ne znam  da li baš mogu preko noći , ali sam siguran da svako jutro donosi potencijal koji može da donese nešto novo i dobro. Kao i život. Koliko god da je težak i surov, on je potencijal. Uvek imamo mogućnost da nešto promenimo. 

 

 

 

makonda-tracker