Tamna kosa, moderna frizura i jedan detalj koji osvaja: Da li znate kako izgleda brat glumice Bojane Ordinačev (FOTO)

0

Bojana Ordinačev ima dugogodišnju karijeru, a o svom privatnom životu gotovo nikad ne govori u javnosti 

foto: Instagram / bojanaordinacev
foto: Instagram / bojanaordinacev

Dobro poznato lice srspke kinematografije Bojana Ordinačev osvojila je srca publike još kao veoma mlada fantastičnim ulogama u domaćim filmovima i serijama. 

 

Karijeru je gradila vredno radeći i nikada nije bila predmet skandala. Uprkos tome što je mnogima omiljena glumica Bojana nije neko ko voli da bude u centru pažnje medija.

 

Upravo zbog toga retko kad javno govori o svom privatnom životu. Ono što je ljubitelje njenog rada posebno obradovalo jeste što se ostvarila u ulozi majke pre oko godinu dana. 

 

 

Svi koji je poznaju znaju da Bojana često ističe koliko joj znači porodica i koliko je vezana za nju. Ipak, u javnosti retko imamo priliku da vidimo članove njene porodice. 

 

Ipak, nedavno glumica je obradovala sve njene pratioce i na društvenim mrežama podelila fotografiju koja je izazvala pravo oduševljenje. U pitanju je bila njena fotografija sa bratom, koji je, kako smo na osnovu fotogragije mogli da vidimo izuzetno šarmantan. 

 

Tamna kosa, svetao ten i blistavo beli osmeh  krase lice ovog lepog mladića, a ako ga uporedite sa glumicom shvatićete da njih dvoje zapravo liče kao jaje jajetu. 

 

Da podsetimo,  Bojana je pre 43. godine rođena u Novom Sadu, Akademiju umetnosti je diplomirala u Beogradu, a najveća podrška u svim životnim fazama upravo joj je bio rođeni brat.

 

 

makonda-tracker