ŠTA VI MISLITE?

Ovaj modni aksesoar za kosu morate imati: Bojana Ordinačev zna da stvori savršeni jesenji autfit pun detalja (FOTO)

0

U pozorištu Boško Buha održana je premijera predstave Ubistvo u Orijent ekspresu i tom prilikom su se okupili mnogi poznati glumci.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Predstavi su prisustvovala brojna začajna imena, između ostalog i Mima Karadžić, a jedna od glumica koja je privukla najviše pažnje, jeste Bojana Ordinačev.

 

Ona je za ovu priliku odabrala crni autfit kako bi osigurala eleganciju, a monotoniju je ukrasila crvenim rajfom i torbom i patikama koje su originalne i razlikuje se od svega dosad viđenog. Inače, rajfovi su idealni detalji za jesen kada želite da lepo i brzo stilizujete kosu.

 

Bojana je odabrala crnu dugu haljinu i sako, koju je uklopila sa patikama, umesto sa štiklama i dobila odličnu sportsku, ali i elegantnu kombinaciju. Patike su se leopard printom, koji je jako moderan u poslednje vreme, dok je izbor torbe potpuno neočekivan, pa je tako ona uklopila još jednu šarenu kombinaciju boja.

 

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsetimo, glumica je nedavno postala majka, a ime deteta dugo nije bilo poznato javnosti. Tek skoro je otkrila ime sina, koji se zove Najda. U pitanju je starosrpsko ime koje se u prošlosti davalo kako bi zaštitilo dete. Nastalo je od korena reči "nađena", odnosno od starog glagola "najdena".

 

 

makonda-tracker