DUHOVITA JE

Da li neko prodaje treću ruku, ne pitam za cenu? Bojana Ordinačev nasmejala publiku nakon 4 dana majčinstva (FOTO)

0

Glumica je raznežila publikom emotivnom fotografijom svog naslednika, a potom je istakla i šta je "muči".

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Talentovana glumica Bojana Ordinačev (41) pre nekoliko dana na svet je donela dečaka, a publiku je nakon izlaska iz porodilišta obradovala divnom fotografijom novorođenčeta.

 

Iako nije prošlo ni nedelju dana otkako se oprobala u najvažnijoj životnoj ulozi, glumica se zahvalila publici, prijateljima i kolegama na čestitkama, a potom dodala i doskočicu u vezi sa majčinstvom koja je nasmejala pratioce.

 

"Ljudi, hvala svima na čestitkama i divnim željama, ne stižem da odgovorim, ali sam presrećna što je toliko vas koji su mi čestitali. Na osnovu vrlo kratkog iskustva od četiri dana zaključujem da bi se žene trebale rađati sa tri ruke. Je l prodaje neko treću ruku u dobrom stanju, ne pitam za cenu?"

 

Bojana Ordinačev
foto: Instagram Printscreen

Bojana je godinama u emotivnoj vezi koja je sada krunisana prinovom ali u javnosti do sada nije želela da otvoreno govori o svom izabraniku.

 

"S dečkom, pored partnerskog odnosa, negujem i drugarski. Jedno drugom zaista smo porodica. Imamo i slična interesovanja, kao što je strast prema motorima." — istakala je glumica svojevremeno.

 

 

 

 

 

makonda-tracker