da li liče?

"Samo sam ja mogla da je probudim IZ KOME": Severina objavila emotivnu fotografiju S MAJKOM i raznežila svoju publiku

0

Pevačica uvek ističe da joj je majka najveća podrška u svemu.

Severina Vučković o svojoj majci
Severina Vučković o svojoj majcifoto: Instagram/printscreen

Pevačica Severina Vučković ima savršen odnos prepun ljubavi i podrške sa svojom majkom Anom. Često je isticala koliko joj majka znači, kao i šta je sve preživela kada ju je rodila.

 

Severina je sada objavila novu fotografiju sa majkom, pa su mnogi komentarisali kako za pevačicin mladalački izgled zaslužna genetika, s obzirom na to da njena majka Ana izgleda fantastično za svoje godine.

 

- Ovaj zagrljaj me je napravio čovekom, ove ruke su mi usadile toplinu i nežnost, njeno srce hrabrost, njena podrška sigurnost, njen stav i dostojanstvo. Mama je moje najsigurnije utočište - rekla je ona jednom prilikom.

Inače, Severina je jednom prilikom otkrila i da je njena majka jedva preživela na porođaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Rodila me je carskim rezom i nije me primila u ruke pet meseci jer je bila u komi. Bila sam joj treći carski rez i te 1972. nije se budila. Rodila me je u osmom mesecu trudnoće, imala sam dva kilograma. Doktor je bio divan i ostavio me da budem s njom u sobi sve to vreme, nije dao da me odvedu od nje. Rekao je da je samo ja mogu probuditi iz kome. Svaki dan me je babica stavljala njoj u krilo dok je ona spavala - ispričala je Severina za hrvatske medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 

makonda-tracker