raskoš i luksuz

Nakon skandala koji FIFA NE OPRAŠTA, ona odgovorila: Antonela pokazala kako ona i Mesi PROSLAVLJAJU Božić sa sinovima

0

Nakon što je osvojio Svetsko prvenstvo sa Argentinom, Lionel Mesi je postao glavna tema svih svetskih medija.

Antonela i Lionel Mesi
Antonela i Lionel Mesifoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Lionel Mesi je najbolji fudbaler na svetu, upisao se u istoriju kao čovek koji je osvojio sve što je moglo da se osvoji, a nakon toga, svetski mediji su počeli da se bave njegovom porodicom i privatnim životom.

 

Leo je već dugo u braku sa lepom Antonelom Rokuco, koja je u jednom trenutku postala i popularnija od svog supruga. Naime, ona bi mogla da se suoči sa sankcijama FIFE jer je nakon svečane dodele pehara, držala Boginju i fotografisala se, a prema pravilima to je dozvoljeno samo članovima tima, šefovima država i bivšim pobednicima.

 

Međutim, i pored ovoga, Antonela je skrenula pažnju objavom na kojoj pozira sa porodicom i pokazuje kako proslavljuju Božić. Fotografiju lajkovalo više od osam miliona ljudi što je čini jednom od najpopualrnijih.

Raskošna jelka, ukrasi i njih dvoje sa trojicom sinova su bili dovoljni da pokrenu lavinu komentara u kojima su samo reči hvale i čestitke.

Podsetimo, Antonela i Leo se poznaju još od školskih dana, a nikada nisu želeli previše da pričaju o svojoj vezi u javnosti, pa se zvanično ni ne zna koliko su tačno zajedno.

 

 

makonda-tracker