težak trenutak

4 reči koje cepaju srce: EMOTIVNI POSLEDNJI POZDRAV Fute Radulovića od sina Laće

0

Poznati kompzitor Aleksandar Futa Radulović oprostio se od sina Milana Laće Radulovića, koji je preminuo pre nekoliko dana

foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković
foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković

Tekstopisac Milan Radulović Laća, drugi sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, preminuo je iznenada u Izraelu prošle nedelje.

 

Radulović je preminuo pod još nerazjašnjenim okolnostima, a kovčeg sa njegovim telom dopremljen je za Beograd pre tri dana i sahrana je zakazana za utorak na Novom groblju.

 

Nakon što je ova vest pre nekoliko dana šokirala celu estradu, brojni pevači i pevačice su se na dirljive načine oprostili od talentovanog tekstopisca.

 

Njegovom ocu Aleksandru Raduloviću Futi je nakon što je saznao za smrt sina pozlilo i Hitna pomoć je dolazila u njegov porodični dom kako bi mu pomogla da se smiri posle ovako teškog udarca.

 

Aleksandar Radulović Futa važi za jednog od najuspešnijih, ali ujedno i najnesrećnijih ljudi na estradi. Futa je imao tragediju da pre 14 godina izgubi prvog sina Miloša, prošle godine mu je usled teške bolesti preminula i supruga Marina Tucaković, a sada je ostao i bez drugog sina Milana.

 

MIlan Radulović, Milana Laća Radulović
foto: Ana Paunković

Nakon svega što mu se desilo, potreseni Futa je pred sahranu uspeo da se samo uz četiri reči oprosti od svog sina. Na umrlici koju je objavio u novinama Aleksandar je napisao samo četiri reči, ali četiri reči koje kriju svu patnju čoveka koji je ostao bez svojih najbližih.

 

Futa je Laći napisao samo „Voli te tvoj tata“.

 

 

 

makonda-tracker