NIJE MU ODOLELA NI JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPKINJA

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA NAJVEĆEG ZAVODNIKA MEĐU FUDBALERIMA: Markovog oca ubila je MAFIJA, odrastao je u siromaštvu, ali...

0


Priča o čuvenom fudbaleru, nedovoljno ostvarenom talentu i velikom ljubavniku ostaviće vas bez daha.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Proslavljeni italijanski fudbaler Marko Borijelo uvek se trudio da maksimalno uživa u životu, koji ga u ranom detinjstvu nimalo nije mazio.

 

- Mog oca je ubila mafija kada sam imao deset godina. Pozajmio je novac jednom čoveku iz "Kasalesi klana" i taj tip nije hteo da mu vrati novac kada je otac tražio nazad. Bio je to Paskuale Sentore, bivši gradonačelnik - drhtavim glasom je prepričavao Borijelo u jednoj emisiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Borriello (@marcoborriello) on

Otkrio je da mu je fubal pomogao da se izbori sa ubistvom oca.

 

- Moja majka je odgajila dva brata i mene. Fudbal me nije spasao, fudbal mi je pomogao da se lakše nosim sa očevom smrću, zbog ove igre sam dobio odlučnost da se izborim za nešto važno u životu - otkrio je Borijelo.

Odrastanje u siromaštvu ostavilo je brojne ožiljke.

 

- Živeli smo u u San Đovani Tedućiju, tamo je bila najveća koncentracija gangstera... Ne mogu da kažem da je to bilo odrastanje kao u džungli, ali nije bio ni Diznilend.

 

Marko je u svojoj 36. godini potpisao za 15. klub u karijeri. Igrao je za najbolje italijanske klubove Milan, Juventus, Romu... Bio je i reprezentativac Italije, a ostaće upamćen kao najveći zavodnik među italijanskim fudbalerima.

1 / 7 Foto: Profimedia

Kažu da su u Italiji dve stvari sigurne. Prva je da će Juventus biti šampion, a druga da će Borijelo biti sa nekom lepoticom top klase.

 

Jedna zanimljiva anegdota vezana za Markove zavodničke sposobnosti dugo se prepričavala u Italiji. Naime, posle jedne utakmice izašao je sa saigračima u diskoteku. Odjednom mu je prišlo pet devojaka i gospodin je nestao na nekoliko sati. Niko nije znao gde se nalazi. Posle nekog vremena se vratio. Košulja mu je bila raskopčana, a kosa raščupana. Svedoci kažu da ga tako umornog nisu videli ni nakon najgorih treninga za vreme letnjih priprema.

 

Na njegov šarm je pala i jedna Srpkinja...

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker