smeh do suza

MISLILA JE DA JE NATAŠA NINKOVIĆ SUPRUGA OVOG GLUMCA: Anđelka Prpić otkrila zašto je zovu "kraljica pogrešnih pitanja"

1

Anđelka Prpić važi za jednu od najduhovitijih glumica sa naših prostora i redovno nasmeje do suza, ali da se i privatno često nađe u zanimljivim situacijama ― dokaz je i sledeća priča.

foto: Stefan Stojanović
foto: Stefan Stojanović

Gostujući u emisiji "Šok tok" povela se tema kako je Anđelka "kraljica pogrešnih pitanja", a ona je bila rada da objasni odakle joj potiče taj interesantan nadimak.

 

"Bila sam treća srednje kada sam se prijavila za emisiju "Generalna proba" na trećem kanalu i u tom serijalu sam pobedila", priseća se ona i dodaje: "Kada je krenuo novi serijal, pozvali su me da budem u žiriju zajedno sa Vojom Nedeljkovićem i Slobodanom Bodom Ninkovićem".

 

1 / 6 Foto: Sonja Spasić

 

Glumica navodi da je tada, kao i svi srednjoškolci, verovala da sve zna, pa je sebi dala za pravo da malo opusti atmosferu i upusti se sa Bodom u neobavezni razgovor.

 

"Kako ste, Bodo, kako je sa blizancima, da li plaču, kako je Nataša?", pitala ga je ona, mislivši da su on i Nataša Ninković, koja je u tom periodu rodila blizance, u braku.

 

Boda Ninković, Slobodan Boda Ninković
foto: Ana Paunković

 

"On ukapira zašto ga ja pitam za blizance i verovatno je pomislio 'Ko je gospođica, odstranite je ako može', ali je prešao preko toga, kao da to nije ništa, ne bi umanjio moju sramotu", govori Anđelka sa osmehom.

 

 

makonda-tracker