za crveni tepih

Čak je i torbica od 2.700 € u njenoj senci: Ova mini-haljina Ane Sević je čist JESENJI GLAMUR

0

Popularna pevačica ljubiteljka je najluksuznijih brendova, pa nije odolela šik tašnici modne kuće "Prada", ali čak je i ona manje zapažena od atraktivne haljine koju je ponela

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Sinoć je u Beogradu održana proslava jednog domaćeg magazina koja je okupila veliki broj slavnih, a jedna od najzapaženijih na crvenom tepihu bila je pevačica Ana Sević.


Šarmantna nekadašnja "Zvezda Granda", koja je ove godine donela na svet treće dete, vrlo brzo nakon porođaja vratila je liniju i pozirala u kombinacijama koje ističu stas, a sada je odabrala vrlo atraktivno izdanje koje u prvi plan stavlja noge.

 

Pevačica je crvenim tepihom prošetala u mini-haljini crne boje, a reč je o modelu s umerenim srcolikim dekolteom, koja odiše romantikom i seksepilom.

Ana je odabrala toaletu dugačkih rukava s puf-efektom, i to komad koji je pripijen uz telo, zbog čega je istaknut njen uzan struk, dok je haljina vrlo kratka, pa su naglašene i izvajane noge.

 

1 / 6 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Pevačica je u ruci nosila svetlucavu srebrnu torbicu modne kuće "Prada", i to tote model čija cena iznosi čak 2.700 evra, a uz to je uklopila sandale s platformom u sandalama u istim bojama.

 

 

makonda-tracker