harizmatičan momak

U studentskim danima je bio isti Marlon Brando: Pogledajte kako je Jovan Memedović izgledao u mladosti

5

Voditelj se oduvek isticao markantnim crtama lica, vitkom figurom i šarmom, a dame su ga oduvek smatrale privlačnim.

foto: Instagram/Jovan Memedović
foto: Instagram/Jovan Memedović

Poznati voditelj i avanturista Jovan Memedović godinama oduševljava publiku svojim fantastičnim reportažama sa raznih delova sveta u okviru emisije "Sasvim prirodno". 

 

Jovan je rođen u Beogradu 1960. godine, a odmalena je pokazivao interesovanje za sport, te je nakon gimnazije upisao Fakultet za fizičko vaspitanje u svom rodnom gradu, na kojem je i diplomirao 1985. godine.

 

Godinama nije uspevao da pronađe posao u struci, te upisuje i psihologiju koja ga je u to vreme interesovala.

 

Na pola puta do diplome, spletom okolnosti počinje da se bavi novinarstvom koje ga je potpuno okupirao i pokazalo životi put, te je do danas napravio zavidnu karijeru na nacionalnoj frekvenciji.

 

Putem svoh Instagram profila neretko sa publikom deli interesantne događaje kako iz poslovnom, tako i iz privatnog života, a sada je na red došla i njegova "momačka fotografija" iz studentskih dana. 

 

 — Mladi difovci i prvi put u Rusiji — napisao je kratko Memedović.

 

Pratioci su bili zatečeni njegovim šarmantnim izgledom, držanjem i markantnim crtama lica, a bilo je i onih koji su ga poredili sa svetskim glumcima Marlonom Brandom, Travoltom i Robertom de Nirom.

 

Jovan je ušao u sedmu deceniju života, ali je zadržao harizmatičnost, mističan pogled i jasne stavove kojima se neretko izdvaja kada je reč o profesiji koju obavlja.

 

Njegova emisija koja se vraća tradiciji, zakonima prirode i neistraženim predelima okuplja milionski auditorijum, a nakon tri decenije karijere ne namerava da stane da ispisivanjem novinarske istorije.

 

Podsetimo, voditelj je 2007. godine dobio priznanje "Laza Kostić" za reportažu godine, a odlikovanje mu je uručio direktorat "Udruženje novinara Srbije".

 

 

 

 

 

makonda-tracker